Тема за flood-ене
Публикувано: 05 November 2008 - 08:15 PM
Мен като ме питат абсурдният въпрос "какви момчета харесваш" нарочно им казвам : - с пиърсинг. ;D Въпреки,че има доста рошавички,с пиърсинг и китарки на рамо,които са много свесни. ;) Даже кучелюби.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 05 November 2008 - 08:18 PM
То бива да приличаш на Тутанкамон в косата, ама чак пък толкова...
А като заговорихте за отсъствия - аз колко съм наредила... и то всички от първата смяна, защото закъснявам за първия час, понеже мама не може да стане да ме събуди, а аз будилници не чувам, все едно съм с тапи в ушите ;D Някъде 7-8 имам, но не са ме викали на съвет още ;D
Публикувано: 05 November 2008 - 08:32 PM
Публикувано: 05 November 2008 - 08:36 PM
Цитат
То бива да приличаш на Тутанкамон в косата, ама чак пък толкова...
А като заговорихте за отсъствия - аз колко съм наредила... и то всички от първата смяна, защото закъснявам за първия час, понеже мама не може да стане да ме събуди, а аз будилници не чувам, все едно съм с тапи в ушите ;D Някъде 7-8 имам, но не са ме викали на съвет още ;D
Явно,като чуете Токио Хотел и си представяте Билл и Том,но не са само те в групата :blink: Това,че Бил е по-различен от другите не го прави гей или Тутанкамон,извинявай,но ти не позначаш човека,а си тръгнала да го убиждаш,първо вижте себе си,а тогава се изказвайте за другите.Аз не ви обиждам певците и групите ви,нали :huh: Те са се издигнали сами със своя труд,вече са известни в цяла Америка и Европа ....помислете малко ;)
Публикувано: 05 November 2008 - 08:39 PM
Точка.
Публикувано: 05 November 2008 - 08:42 PM
Цитат
Точка.
15-16 май говориш за Бг ;) в цяла Германия ги харесвват и то точно момичета над 16 :blink: Не ви карам да ги харесвате :blink: Да права си не ги познаваме,но в сравнение с теб имам доста повече инфо за тях и за техния характер ;) Добре,до тук сме,дано не обиждате Тх повече :-
Публикувано: 05 November 2008 - 08:55 PM
Ако ги харесваш след 2-3 години, шапка ще ти сваля. :blink:
И аз преди 3 години се бях леeеко запалила покрай една съученичка по Токио Хотел... Ама... беше до едно положение.Даже дали имаше и 3 месеца не знам. :P Поне понаучих малко немския от песните им. ;) Не искам с нищо да те засегна, но ми помни думите по-горе. С право ти казват всички.

Публикувано: 05 November 2008 - 09:01 PM
Публикувано: 05 November 2008 - 09:06 PM
Цитат
Аз ПЪК слушам Поп- музика. B)
Публикувано: 05 November 2008 - 09:07 PM
Цитат
Казах ли по-горе край. Лизата поздрав (ако харесваш тази песен де) Rihanna-Disturbia :yahoo:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +