Тема за flood-ене
Публикувано: 05 November 2008 - 09:06 PM
Цитат
Хубу.. Стига сте се разпалвали покрай тея групи. ;) Точка за хотели, рамщайнове и прочее.
Аз ПЪК слушам Поп- музика. B)
Аз ПЪК слушам Поп- музика. B)
Публикувано: 05 November 2008 - 09:07 PM
Цитат
Tokio hotel :Бляк!: не мерси ако искаш немски метъл-rammstein е истината... :yahoo: Токио са някви лигави лапета истинската музика е в рамщайн.
Казах ли по-горе край. Лизата поздрав (ако харесваш тази песен де) Rihanna-Disturbia :yahoo:
Публикувано: 05 November 2008 - 09:25 PM
Аз пък на последък цикля само на Юрая Хийп. B) За мен това е истината.Зарежда ме позитивно и просто...ме радва. :blink:
Ама то ако тръгнем да спорим за стиловоте,което ме подсеща за едно домашно по Бг ,че ще падне голяма караница с едно определна част от съучениците ми. ;D
А бг музика (стара и нова) кой слуша?Много се радвам на Ваня Костова (Звезда,конче мое),Георги Станчев - Ти ужасно закъсня,Стоян Михалев - Откакто ти и така нататък,Фактор - Приятели.
Ама то ако тръгнем да спорим за стиловоте,което ме подсеща за едно домашно по Бг ,че ще падне голяма караница с едно определна част от съучениците ми. ;D
А бг музика (стара и нова) кой слуша?Много се радвам на Ваня Костова (Звезда,конче мое),Георги Станчев - Ти ужасно закъсня,Стоян Михалев - Откакто ти и така нататък,Фактор - Приятели.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 05 November 2008 - 09:42 PM
Това заслужава да се гледа http://www.youtube.c...h?v=X81u80QcFdc ;)
Публикувано: 05 November 2008 - 09:47 PM
Цитат
Maggie, ще стане човек от тебе. ;D
Юрая Хийп са не просто група, те са великани. Радвам се, че и хора на тази възраст ги харесват. Поздрав
Юрая Хийп са не просто група, те са великани. Радвам се, че и хора на тази възраст ги харесват. Поздрав
Ами то и нашите казват така... :izcherven: Благодаря! ;D Поздрава е велик!

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.