Тема за flood-ене
Публикувано: 06 November 2008 - 06:54 PM
Трябва да я издигнем до първо :P ;D
Публикувано: 06 November 2008 - 08:03 PM
Моя мина тъпо ;D
И сега бера ядове над новата идея на бяща ми :huh:
Някакъв него приятел има женска болонка и е харесъл Ърни и сега са решили че трябва да ги снощават (няма с какво друго да го обесня освен тая думичка).Колкото и да му говоря че не искам той ма той ще си гледа кученцата и после като пораснат ще гио раздадем :huh: :huh: как да му обесня че кучето е на 9 години и не му се мисли за това тъй като вече много се окроти и аз не искам да си поколение..как да му го обесня :huh: :huh:
В един друг форум казах че търся за Ърни женска и накрая хората от форума ми отвориха очите и е го е резолтата:аз не искам :huh: ..
И сега бера ядове над новата идея на бяща ми :huh:
Някакъв него приятел има женска болонка и е харесъл Ърни и сега са решили че трябва да ги снощават (няма с какво друго да го обесня освен тая думичка).Колкото и да му говоря че не искам той ма той ще си гледа кученцата и после като пораснат ще гио раздадем :huh: :huh: как да му обесня че кучето е на 9 години и не му се мисли за това тъй като вече много се окроти и аз не искам да си поколение..как да му го обесня :huh: :huh:
В един друг форум казах че търся за Ърни женска и накрая хората от форума ми отвориха очите и е го е резолтата:аз не искам :huh: ..
Публикувано: 06 November 2008 - 08:13 PM
Шреки, не е зле преди да публикуваш, да си прегледаш поста ;D
А относно това за кучето... Хм.. не знам. За мен това е доста тъпо хрумване...
Най- вече, защото кучето е старо. Доколкото разбрах от теб има сърдечен проблем, който може да се предаде и на малките... Обясни и това на баща си... А и предполагам, че нямате родословие.
А относно това за кучето... Хм.. не знам. За мен това е доста тъпо хрумване...
Най- вече, защото кучето е старо. Доколкото разбрах от теб има сърдечен проблем, който може да се предаде и на малките... Обясни и това на баща си... А и предполагам, че нямате родословие.

Публикувано: 06 November 2008 - 08:24 PM
Къде родословна болонка в БГ ;D ;D
Да той от малък си го има тоя проблем със сърцето и е възможно и на малките да се предаде,но тъй като няма да има такива няма за какво да се претеснявам (надявам се)...то и да се говори мине през едното ухо излезе през другото ухо :huh:
Пак ли съм писала глупости ;D ;D
Сега го прочетох :sarkastichen:
Да той от малък си го има тоя проблем със сърцето и е възможно и на малките да се предаде,но тъй като няма да има такива няма за какво да се претеснявам (надявам се)...то и да се говори мине през едното ухо излезе през другото ухо :huh:
Пак ли съм писала глупости ;D ;D
Сега го прочетох :sarkastichen:
Публикувано: 06 November 2008 - 08:28 PM
хихи мерси :wub:
Но долкото съм запозната не е хубаво неродословно куче да има поколение,ако греше поправете ме!
Но долкото съм запозната не е хубаво неродословно куче да има поколение,ако греше поправете ме!
Публикувано: 06 November 2008 - 08:37 PM
Гррр! Колко време след като съм дала хапчето за обезпаразитяване мога да се надявам да се разделя с глистите на кучето си. Не, че нещо, ама ме е обзела някаква странна паника, че и аз ще си завъдя глисти и чистя постоянно с белина, и спя на разни гадни миризми, и ставам към 3 - 4 през нощта да мия пак защото пак ми е извадил глисти и скоро ще превъртя, много скоро! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Публикувано: 06 November 2008 - 09:02 PM
Цитат
Ми близо до последната спирка на трамвая на Иван Вазов, в малките улички.
Това за кои e,че не го разбрах ;D
Цитат
Къде точно си го видяла?
Ми в почти целия форум се обсъжда ттова че неродословно куче не трябва да се запложда или да се използва за разплод!
Публикувано: 06 November 2008 - 09:08 PM
Цитат
shrekky, shrekky ;D Чети слънцед по-назад, за да видиш за кво става въпрос ;D Ние с Розинка за друго си говорехме :P
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:
Къде на зад аз гледам само напред ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ма ти поясни (шегувам се ) ;D ;D ;D ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +