Тема за flood-ене
Публикувано: 07 November 2008 - 05:08 PM
Цитат
;D ;D
Публикувано: 07 November 2008 - 05:31 PM
В парка до нас от незнам колко време има щампи, че с кучета е забранено на всеки вход на парка. Естествено всички кучкари си разхождаме кучетата из парка(по простата причина, че няма къде другаде). Има и охрана (обичайните заподозрени - пенсионери - ДЪРТаняни на преклонна възраст). Та те са двама - единия е дружелюбен и дори се радва на кученцето ми, а другия се опитва да ме изгони. Естествено като му хвърля малко по строгичък поглед се изнася и се обръща назад да не върви някой след него. Та, една позната кучкарка ми каза, че имало някаква наредба, според която щом кучето е на повод няма проблеми да се разхожда навсякъде. Така това вярно ли е и ако "да" може ли един линк към наредбата за да си я разпечатам и да я имам с мен.

JulyVell's Johnnie Walker - Red Label Owner
Публикувано: 07 November 2008 - 07:18 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 08:03 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 08:41 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 08:42 PM
А сега в скута ми спи малкото негърче, което кръстих Арма(винаги ми е харесвало това име). :wub: Много е сладка и голяма игривка. Неро взе да се престрашава да й ходи на свиждане. ;D Преди малко, Арма близна Неро по носа и той беше много изненадан. Подобна физиономия на тази- :o . :sarkastichen:

Публикувано: 07 November 2008 - 08:45 PM
Цитат
А сега в скута ми спи малкото негърче, което кръстих Арма(винаги ми е харесвало това име). :wub: Много е сладка и голяма игривка. Неро взе да се престрашава да й ходи на свиждане. ;D Преди малко, Арма близна Неро по носа и той беше много изненадан. Подобна физиономия на тази- :o . :sarkastichen:
;D
Дай снимки
Публикувано: 07 November 2008 - 08:53 PM
Много е сладка,да ти е жива и здрава и да нацелуваш Нерко от мен :P
Публикувано: 07 November 2008 - 09:14 PM
Ако си писала вече сори ама има 7-8 страници за четене :rolleyes:
tedinceto_96 познай какво видях! ;D Маратонки с колелца и ще си куп'вам сигурно ;D Мъжки са, ама ако бяха женски нямаше да ми станат с моите краци ;D По принцип нося 41ви номер, но нямаше и ми дадоха 42 и ми беше малък! :o И тъй като били през номер пробвах 44 ;D Голям ми беше ама като няма друго ;D Черни са и като сложа едни розови връзки таман :yahoo:
Като се пробвах да се пързалям въобще не успях да тръгна ;D Ама трябват тренировки ;D "Баткото" дето продаваше демонстрира как се карат и изглежда е в мен проблема, не в кецките... :-

Публикувано: 07 November 2008 - 09:42 PM
Аз нося 36-37. :sarkastichen: Знаете ли какво е да ме настъпе някое от момчетата от класа ми?! ;D Не ви трябва да знаете...
А пък кученцето е сладко мелезче. Дори не знам кога точно е родено... :- Може би на около два месеца е ... Майката е голдънка, а бащата не известен. Изпуснали без да искат кучката без надзор за малко и .... :- Иначе прилича на мама тук-там. ;D Готино кученце ще стане... Сега спи на леглото ми. ;D

Публикувано: 07 November 2008 - 09:52 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.