Тема за flood-ене
Публикувано: 10 November 2008 - 08:09 PM
Цитат
А-а-а, дебнем и се оглеждаме готови да направим презентация на жизненоважните функции на туй произведение и задължителното му наличие у всеки дом с котка, ама нъцки - ни следа от човека(какво да прави навън като си има дома компания за мартини) ;D
П.П - Ако се стигне до насилие - спомени, че имаш подкрепата на лица с гръмките прякори "ВИС 2" и "картатистката", за справка - някъде по-напред в темата ;)

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 10 November 2008 - 08:12 PM
Цитат
То трябва да си рядко тъп, за да пишеш за любима марка храна.
Много моля не съм рядко тъпа, става ? за дрехи ;D
ЪЪъ, амии, такова... абе каквото ми хареса! B)
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
:Бляк!:
Я дай снимка да го видим.
:sarkastichen: :sarkastichen: :samoubiec:
Ами от де взе снимките на които си сложила сърчица? :rolleyes:
Оле още по-голям ужас!!! :Абе, ти чуваш ли ме?!: На 14 (?) годишно момче да пратиш снимки на сърчица :rolleyes:
Е сега, ако са човешки (в смисъл истински снимани) може би повече щяха да го заинтригуват! ;D

Публикувано: 10 November 2008 - 08:14 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Оле още по-голям ужас!!! :Абе, ти чуваш ли ме?!: На 14 (?) годишно момче да пратиш снимки на сърчица :rolleyes:
Е сега, ако са човешки (в смисъл истински снимани) може би повече щяха да го заинтригуват! ;D
Боже goldroks имам чувството, че си романтичкомразка ;D
Публикувано: 10 November 2008 - 08:15 PM
Аз почти всеки ден повтарям на един тъпчо,че ми е едниствениь и неповтовирм красавец,че ми е "душкото" и искам да го мачкам,мачкам.. ;D ама той най-често отвръща с езици. ;D
за него говоря --> http://dog.bg/forum/...a=view;id=20848
То и на мен сърцата,розовото,захаросаните приказки и прочие не ми е представа за романтика. :P

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 10 November 2008 - 08:15 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Боже goldroks имам чувството, че си романтичкомразка ;D
Публикувано: 10 November 2008 - 08:32 PM
Публикувано: 10 November 2008 - 08:37 PM
Цитат
Че нещо втора седмица срещам отпор...
Никаква помощ нямам от вас, разочарована съм...Накрая може да му го подаря за Коледа...Като го види, вероятно ще ме пречука...
Дай му ултиматум - или ТОЙ майстори котешка катерушка с тези размери и функции, или се съгласява да купите тази. Дори и да се опита да я направи /както опита моят мъж/ след не много дълго време ще бяга към магазина, за да купи оригиналната. От опит. Успех.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 10 November 2008 - 08:39 PM
Вий знайте ли значението на думата "любов"? Съмнява ме. ;D
Алиса, сори за некоректния въпрос, ама кое гадже поред ти е това? Много ми е интересно. :P
Според мен да си с някого е мнооого обвързващо.(ако разбира се, го обичаш тоз до теб)
А пък аз утре заминавам в Пампорово на екскурзия... B)
Багажът ми не е готов още. :sarkastichen:

Публикувано: 10 November 2008 - 08:41 PM
Цитат
Вий знайте ли значението на думата "любов"? Съмнява ме. ;D
Алиса, сори за некоректния въпрос, ама кое гадже поред ти е това? Много ми е интересно. :P
Според мен да си с някого е мнооого обвързващо.(ако разбира се, го обичаш тоз до теб)
А пък аз утре заминавам в Пампорово на екскурзия... B)
Багажът ми не е готов още. :sarkastichen:
Приятно прекарване утре :P
Публикувано: 10 November 2008 - 09:14 PM
Цитат
Е, вие пък сега ;D Не, просто смятам за много ТЪПО да пратиш снимки на сърчица на 14годишно момче :samoubiec: Има мноооооооооооооооооооооооооооооооооого по-романтични "подаръци" ;D

Публикувано: 10 November 2008 - 09:15 PM
Сега чакам с нетърпение да ми кажет дали стават нещата за Йордания и ако да през март съм там,толкова съм щастлива :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 10 November 2008 - 09:23 PM
Публикувано: 10 November 2008 - 09:25 PM
Цитат
http://www.roxy-euro...H035-92635.html
Одобрявам! B)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +