Тема за flood-ене
Публикувано: 21 November 2008 - 02:33 PM
Абе драги съфорумци, търся си играта "дама"
Дама, ама тази нашата дама - отзад на "не се сърди човече"-то
Дето имаш 9 пионки и слагаш, слагаш ... и трябва да направиш 3 на едно редче и махаш една от на противника ;D
Тези дни играх на живо, ама сега ми трябва в интернет ...
И тъй като хич не съм запозната със сайтове с такива игрички, търсих и draughts ама не е тази нашенската дама ...
Та някой да ми помогне? :izcherven:
Дама, ама тази нашата дама - отзад на "не се сърди човече"-то
Дето имаш 9 пионки и слагаш, слагаш ... и трябва да направиш 3 на едно редче и махаш една от на противника ;D
Тези дни играх на живо, ама сега ми трябва в интернет ...
И тъй като хич не съм запозната със сайтове с такива игрички, търсих и draughts ама не е тази нашенската дама ...
Та някой да ми помогне? :izcherven:
Публикувано: 21 November 2008 - 03:36 PM
Ами това са май все някакви нови модни варианти ;D
Аз си търся тази другата ...
Ето такава : http://detsata.zornitsa.com/?p=58
Аз си търся тази другата ...
Ето такава : http://detsata.zornitsa.com/?p=58
Публикувано: 21 November 2008 - 04:09 PM
http://www.playok.com/intl/bg/mill/
А виж това, само, че трябва да се регнеш :blink:
Кажи дали става после или пак съм ти била безполезна ;D
А виж това, само, че трябва да се регнеш :blink:
Кажи дали става после или пак съм ти била безполезна ;D
Публикувано: 21 November 2008 - 04:51 PM
Публикувано: 21 November 2008 - 05:12 PM
Привет!
Много свежи музикални поздрави - Би Джийс, Аеросмит!
Как сте, що сте драги форумци?
Ще ви разкажа нещо, което чух тази сутрин на излизане за работа.
Сутрин.
Най - тегаво ми е да работя сутрин.
Целия механизъм състоящ се от мисловна дейност, адекватност, говор се разбуждат доста по - късно след като съм станала физически.
След обичайните ритуали - всички ги знаете кои са, хлопвам вратата зад себе си и се понасям с кисела, тиха стъпка по стълбите..
Точно пред входната врата на блока ме засича съседката, която живее от ляво( или от дясно зависи от гледната точка).
Вдига син поглед и всред мъгливите ми сутрешни мисли се настанява бодрия й речетатив:
-Ако ти откраднат постелката пред вратата на апартамента да знаеш, че не съм аз.
Много я харесвам да знаеш.Но не съм аз!
..
Честит нов ден и добрутро дури!
И ..хубава вечер форумци. :meche:
http://www.youtube.c...h?v=n7CuJ8cR9sg
Много свежи музикални поздрави - Би Джийс, Аеросмит!
Как сте, що сте драги форумци?
Ще ви разкажа нещо, което чух тази сутрин на излизане за работа.
Сутрин.
Най - тегаво ми е да работя сутрин.
Целия механизъм състоящ се от мисловна дейност, адекватност, говор се разбуждат доста по - късно след като съм станала физически.
След обичайните ритуали - всички ги знаете кои са, хлопвам вратата зад себе си и се понасям с кисела, тиха стъпка по стълбите..
Точно пред входната врата на блока ме засича съседката, която живее от ляво( или от дясно зависи от гледната точка).
Вдига син поглед и всред мъгливите ми сутрешни мисли се настанява бодрия й речетатив:
-Ако ти откраднат постелката пред вратата на апартамента да знаеш, че не съм аз.
Много я харесвам да знаеш.Но не съм аз!
..
Честит нов ден и добрутро дури!
И ..хубава вечер форумци. :meche:
http://www.youtube.c...h?v=n7CuJ8cR9sg
Публикувано: 21 November 2008 - 06:55 PM
Уха-а! СУПЕР СА! :palec:
Мерси, ще тичам и аз да си взема!
Миналата зима изкарах без "кучкарски" екип, ама за тая ще се оборудвам.
Газих калта с ботите - станаха на нищо, палтото - цялото на лапи... :(
Нали бях новоизлюпена кучкарка - не се усетих, че си требе екипировка! :P
Мерси, ще тичам и аз да си взема!
Миналата зима изкарах без "кучкарски" екип, ама за тая ще се оборудвам.
Газих калта с ботите - станаха на нищо, палтото - цялото на лапи... :(
Нали бях новоизлюпена кучкарка - не се усетих, че си требе екипировка! :P
Публикувано: 21 November 2008 - 06:57 PM
Амче те са си направо красиви,бре :blink: Аз що реших, че са от ония, старите( соц.) апрески... ;D
Публикувано: 21 November 2008 - 06:59 PM
Тарикатски са. ;D Хитрото е, че нямат разни ципове, а се "нахлузват" отгоре (ако ме разбрахте :rolleyes:), та няма откъде да проникне дъжд и сняг. :blink:
В неделя, ако навали снежец, ще ги изпробвам и ще докладвам. :palec:
В неделя, ако навали снежец, ще ги изпробвам и ще докладвам. :palec:
Публикувано: 21 November 2008 - 07:03 PM
Здрасти компанията!
Какво ще кажете за това..
"Изработени от 100% естествен каучук , което ги прави много меки и удобни при ходене .
Подметката е с много добър грайфер и е изработена също от 100% естествен каучук .
Много стабилни на лед и сняг.
Подсилваща лента между подметката и основната част ги прави много устойчиви и здрави при всякакви условия на натоварване . Във вътрешната част е вграден 3мм неопренова обвивка ,която запазва температурата на крака и предпазва от измръзване . Ботуша е двукомпонентен- гумена и неопренова част- гумената обхваща малко над глезена , а неопреновата нагоре от глезена . Много удобни при ходене на дълги разстояния.."
Имат само един недостатък, който е толкова значителен, че няма да мога да си ги купя(жокер- не е цената -62 лв.)..
Кой ще познае какъв е недостатъка? :P
Какво ще кажете за това..
"Изработени от 100% естествен каучук , което ги прави много меки и удобни при ходене .
Подметката е с много добър грайфер и е изработена също от 100% естествен каучук .
Много стабилни на лед и сняг.
Подсилваща лента между подметката и основната част ги прави много устойчиви и здрави при всякакви условия на натоварване . Във вътрешната част е вграден 3мм неопренова обвивка ,която запазва температурата на крака и предпазва от измръзване . Ботуша е двукомпонентен- гумена и неопренова част- гумената обхваща малко над глезена , а неопреновата нагоре от глезена . Много удобни при ходене на дълги разстояния.."
Имат само един недостатък, който е толкова значителен, че няма да мога да си ги купя(жокер- не е цената -62 лв.)..
Кой ще познае какъв е недостатъка? :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +