Тема за flood-ене
Публикувано: 21 November 2008 - 07:51 PM
Мооже само, че ми трябва СПОНСОР за наградния фонд :namigam:
Че с тия нередовни плащания..не ставам и за спонсор и организатор на игри и забави. :P
*
Допълвам - ок тогава щом ви се играйка..
Може ли да е без снимка?
На кое казват "венерино пантофче"?
Че с тия нередовни плащания..не ставам и за спонсор и организатор на игри и забави. :P
*
Допълвам - ок тогава щом ви се играйка..
Може ли да е без снимка?
На кое казват "венерино пантофче"?
Публикувано: 21 November 2008 - 07:57 PM
Цитат
Ами айде ние ще се съберем целия форум и ще станем спонсори.. ;D Но за да печелят и спонсорите ще се пращат есемеси ;D иии наградата ще е... BMW x5 или x6 вие изберете ;D
Искам Ферари :angry:
http://www.hlasek.co...al...k4538.jpg ;D Така е лесно! По-добре със снимка :blink:

Публикувано: 21 November 2008 - 08:12 PM
Орхидейте са ми слабост. ;D Надушвам обаче,че някой ползва гугъл или просто е супер ученолюбив? ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 November 2008 - 08:20 PM
Няма нищо лошо да се ползва гугъл или друг източник.
Все от някъде трябва да се види, прочете, нали?
Е, най - добре от спец.литература, но кой ти чете на днешно време..
И така!
Как се казва породата на това куче?
Ще сложа няколко снимки ;)
*
Допълвам:Маги щом са ти слабост орхидеите ако искаш би могла да разкажеш за българските орхидеи в темата "Моите любими цветя"? :P
Все от някъде трябва да се види, прочете, нали?
Е, най - добре от спец.литература, но кой ти чете на днешно време..
И така!
Как се казва породата на това куче?
Ще сложа няколко снимки ;)
*
Допълвам:Маги щом са ти слабост орхидеите ако искаш би могла да разкажеш за българските орхидеи в темата "Моите любими цветя"? :P
Публикувано: 21 November 2008 - 08:20 PM
Който слуша такъв вид музика,харесва ли ви,имам в предвид тинейджъритИ ;D http://phr33.hit.bg