Тема за flood-ене
Публикувано: 25 November 2008 - 07:04 PM
Цитат
Цитат
Така, много сте бисали бре! :rolleyes:
1во. Lizata, не си толкова дребна. Не ми направи такова впечатление като те видях. Направи ми впечатление, че си... ядосана? ;D
2ро. Имам цайси за очила и сега даже съм с тях.
3то. ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(
4то. Теди, как са кецовете? Добре.?... Ок ;D
5то. Казах ли, че ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(
1во. Lizata, не си толкова дребна. Не ми направи такова впечатление като те видях. Направи ми впечатление, че си... ядосана? ;D
2ро. Имам цайси за очила и сега даже съм с тях.
3то. ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(
4то. Теди, как са кецовете? Добре.?... Ок ;D
5то. Казах ли, че ИСКАМ СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ :'(
;D

Публикувано: 25 November 2008 - 07:32 PM
Как ми се иска нещо такова :OK: http://www.hinddawn...._art/index.html
Публикувано: 25 November 2008 - 07:35 PM
Цитат
Така, много сте бисали бре! :rolleyes:
Такам... До колкото си спомням не бях ядосана, а отвеяна/ замислена. Тва м ие лоша черта. Като вървя да се замислям, да се потапям в собсвен свят... ;D
Лятото Яничка, която влиза тук, ме видя в морската. Аз бях с колелото и Неро. Както винаги, неотрязяваща никого си карам... По едно време гледам някакъв силует да размахва ръце срещу мен... ;D Викам си- какъв е този откачен? ;D След като я подминах, набих здравата спирачки и си викам "А Яничка?!?!" Върнах се обратно... А тя ме чакаше с полу-бясна физиономия и скръстени ръце. ;D Посрещна ме с думите "Абе що не мина направо през мен?!" ;D
А като те видях и ти ме поздрави, почнах да се чудя- Абе да му се невиди.. От де ми е познато тва куче и стопанка. И взех да размишлявам... И такамси..
А относно нейл арт ... Аз много обичам да се занимавам... Харесват ми бавните неща, изискващи прецизност. Мога с часове да седя, без да ми омръзне. ;D Най- потърпевша е жената на брат ми... ;D С часове я рисувам... Е по нейна воля, разбира се...
п.п. Още са ми в главата атомни орбитали, квантови числа, електронни облаци и всякакви други неорганични химични простотии... :rolleyes: :rolleyes:

Публикувано: 25 November 2008 - 07:40 PM
http://www.kefche.bg/games/wup9tl/ Много яка игричка! :->) Кажете колко точки правите. Аз стигнах 1900.

Публикувано: 26 November 2008 - 05:29 PM
Цитат
Камиончето с шопската и тира с Греяната повече ме кефят. :P
Публикувано: 26 November 2008 - 06:06 PM
Вижте кой филм гледам в момента,за сега е много готин :P http://www.zamunda.n...s.php?id=148550
Публикувано: 26 November 2008 - 06:36 PM
Ехо,здравейте.Какво правите,как сте,любимците? :blink:
Аз имам една молба.Някои можели да ми каже някаква ефикасна противобълхова каийшка,защото се на боклуци попадаме.На тази последната бълхите си ходят около нея :huh: :rolleyes:
Аз имам една молба.Някои можели да ми каже някаква ефикасна противобълхова каийшка,защото се на боклуци попадаме.На тази последната бълхите си ходят около нея :huh: :rolleyes:
Публикувано: 26 November 2008 - 07:38 PM
Ам като сте заговорили...
Кученцето на село е на около два месеца и половина. Ако му сложа противопаразитна каишка, има възможност да развие алергия, нали?
Или пък изобщо има ли смисъл от каишка зимата... Според мен май не...
Какво мислите за пудрите? Все чувам лоши думи за тях. И аз съм на това мнение, ама все пак... ;D
Охх... как искам да го видяя... Тази седмица ще отидем до село... надявам се... ;D
Кученцето на село е на около два месеца и половина. Ако му сложа противопаразитна каишка, има възможност да развие алергия, нали?
Или пък изобщо има ли смисъл от каишка зимата... Според мен май не...
Какво мислите за пудрите? Все чувам лоши думи за тях. И аз съм на това мнение, ама все пак... ;D
Охх... как искам да го видяя... Тази седмица ще отидем до село... надявам се... ;D