Цитат
Така, много сте бисали бре! :rolleyes:
1во. Lizata, не си толкова дребна. Не ми направи такова впечатление като те видях. Направи ми впечатление, че си... ядосана? ;D
Такам... До колкото си спомням не бях ядосана, а отвеяна/ замислена. Тва м ие лоша черта. Като вървя да се замислям, да се потапям в собсвен свят... ;D
Лятото Яничка, която влиза тук, ме видя в морската. Аз бях с колелото и Неро. Както винаги, неотрязяваща никого си карам... По едно време гледам някакъв силует да размахва ръце срещу мен... ;D Викам си- какъв е този откачен? ;D След като я подминах, набих здравата спирачки и си викам "А Яничка?!?!" Върнах се обратно... А тя ме чакаше с полу-бясна физиономия и скръстени ръце. ;D Посрещна ме с думите "Абе що не мина направо през мен?!" ;D
А като те видях и ти ме поздрави, почнах да се чудя- Абе да му се невиди.. От де ми е познато тва куче и стопанка. И взех да размишлявам... И такамси..
А относно нейл арт ... Аз много обичам да се занимавам... Харесват ми бавните неща, изискващи прецизност. Мога с часове да седя, без да ми омръзне. ;D Най- потърпевша е жената на брат ми... ;D С часове я рисувам... Е по нейна воля, разбира се...
п.п. Още са ми в главата атомни орбитали, квантови числа, електронни облаци и всякакви други неорганични химични простотии... :rolleyes: :rolleyes: