Тема за flood-ене
Публикувано: 28 November 2008 - 09:14 PM
Не не е от Метро,някъкв магазим по посока на Централна гара бил,аз не ходих,а майка ми и сестра ми бяха само,едва ли не не си ги купих по телефона ;D даже не знаех че така изглеждаха ;D ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 09:27 PM
Не ми се ходеше до там сама,а и те излязоха сутринта рано (аз съм първа смяна) за да търсят рокля за бала на сестра ми !!!
И така!!! ;D ;D
И така!!! ;D ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 09:29 PM
Аа на мен пък много ми харесват :palec:
Точно като моите - дебелички и мекички за зимата? Какво значение има как ще изглеждат, след като са предназначени да топлят? Пък аз не мисля, че са грозни, даже са много готини! :palec:
Хайде да са ти честити! :yahoo: :wub:
Точно като моите - дебелички и мекички за зимата? Какво значение има как ще изглеждат, след като са предназначени да топлят? Пък аз не мисля, че са грозни, даже са много готини! :palec:
Публикувано: 28 November 2008 - 09:58 PM
Сега Роза се е ожесточила с един грамаден дъвчащ кокал и ви казвам такава борба не сте виждали: ;D сега дърпа някакво парче,което цялото е толкова лигавоооо,абе да не ви разправям :Бляк!:"Не знам сигурно след малко ще и падне някой зъб" ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 28 November 2008 - 10:28 PM
Цитат
Аа на мен пък много ми харесват :palec:
Цитат
Да си ги носиш със здраве много са готинки :palec:
Мерси и на двете,но иначе не е важно кво мислят другите за обувките ми,щом на мен си ми аресват другите да си гледат работа (е без тези които ги харесват да ;D ;D )
Публикувано: 28 November 2008 - 11:52 PM
;D и аз гледам Бъти ;D ;D
Айде лека нощ и от мен ;)
Айде лека нощ и от мен ;)
Публикувано: 29 November 2008 - 07:23 AM
Ооо пак ли фотоапарати:Р
Аз най-накрая си харесах. Само ще се поузоря малко с паричките, но затова не си взех и сапунерката, която си бях харесала по-рано. ;D
А на хъскипауър не е толкова голям фотоапара, но наистина прави страхотни снимки. Ама то не е само до фотоапарат, нали се сещате:Р
Ето този съм харесала:
http://www.technomar...uct_id=09027279
Няма какво повече да искам от фотоапарат, няма и как да дам повече за фотоапарат...така и така ги троша за година и половина:/
Аз най-накрая си харесах. Само ще се поузоря малко с паричките, но затова не си взех и сапунерката, която си бях харесала по-рано. ;D
А на хъскипауър не е толкова голям фотоапара, но наистина прави страхотни снимки. Ама то не е само до фотоапарат, нали се сещате:Р
Ето този съм харесала:
http://www.technomar...uct_id=09027279
Няма какво повече да искам от фотоапарат, няма и как да дам повече за фотоапарат...така и така ги троша за година и половина:/
Публикувано: 29 November 2008 - 11:30 AM
Браво, браво - и аз него харесах ;D
Ама се чудя - ту решавам, че ми е големичък ... ту си мисля - където 350гр, там и 400, като ще си вземам втори апарат, поне да е хубав и ако добавя и някой лев става ФЗ18 например :)
Пък не желая много да се запалвам по фотография ( време, пари ..)
Ама се чудя - ту решавам, че ми е големичък ... ту си мисля - където 350гр, там и 400, като ще си вземам втори апарат, поне да е хубав и ако добавя и някой лев става ФЗ18 например :)
Пък не желая много да се запалвам по фотография ( време, пари ..)
Публикувано: 29 November 2008 - 03:56 PM
Пак ли са се разхождали ненормалници :rolleyes: :rolleyes: :huh: