Тема за flood-ене
Публикувано: 06 October 2008 - 06:54 PM
Публикувано: 06 October 2008 - 07:07 PM
Относно танците. :Бляк!: Мразя да танцувам... Е няма такова дърво като мен(от неискане, а не от неможене)... Като малка съм играла гимнастика ;D и от там мжое би съм ги намразила танците като цяло... Диско, спортни, народни.... Да гледам ми е кеф, но не и мен някой да гледа. ;D Явно имам проблеми със АЗ-а.
Та така...

Публикувано: 06 October 2008 - 07:29 PM
А танците... тва за мен е мъка... Все едно да ми каже някой да си науча урока по история (моментално чувствам умора, главоболие, абе за сичко дето се сетите ;D ) С една дума - МРАЗЯ да танцувам. :Бляк!:
п.п. Здрасти, Дури! ;D
Хей, да сте тук обичайните заподозряни,че да ви покажа нещо. :P

Публикувано: 06 October 2008 - 07:32 PM
Май ще се спра пак на обувки тип туристически "рънърки".
Със здрава подметка са ако ритнеш кон ке се гътне - бъзик бре Уили, но са здрави и трудно се плъзгаш.
За народните хорА - с 2 леви крака сме..
Но пък ми се е искало винаги да се науча белким едно кръшно Дунавско да вия без да ритам хората наоколо и да не съм в дисонанс.. :namigam:
Но!
Пък кат бех тийни охо - хоо ника ми бе "Денсинг куин"!
Свалях гаджетата с танци в дискотеките, не, честно..
Освен тва съм от поколението на Аеробиката на Джейн Фонда.
Бе любимото ми занятие за поддържане на форма.
Понякога някои жени ме гледаха много лошо "тая па за какво идва не се ли вижда, че няма нужда - слаба е!"
Она ходеше за да си поддържа тонуса и формата..
Имаше тогава един вестник"А,Б,В" от него си изрязвах статии с Джейн Фонда и нейните напътствия, които лепях по стените на тийни стаята си..
Абе готино беше..
**
айде де дее..ще изгорим от нетърпение..
Искаме си Мандито-о!
Публикувано: 06 October 2008 - 07:55 PM
Публикувано: 06 October 2008 - 07:58 PM
Цитат
Свалях гаджетата с танци в дискотеките, не, честно..
Публикувано: 06 October 2008 - 08:02 PM
Далече ли е Хиподрума от кв.Изток, хора?
Просто чакам да ми се обади жената и хуквам натам..
да направя ли традиционните снимки на осиновителя и животинката му?
ОоОо не се трае..
Не смея да звъня на жената да не я притеснявам
"да не й дишам във врата " излишно..
Ухх..Айде бре гсм- звънни!
Публикувано: 06 October 2008 - 08:07 PM
http://dog.bg/forum/...ic,19357.0.html
Преди секунди ми звънна телефона и..оОоо..не беше за Манди..
Публикувано: 06 October 2008 - 08:13 PM
Публикувано: 06 October 2008 - 08:19 PM
Цитат
http://dog.bg/forum/...ic,19357.0.html
Преди секунди ми звънна телефона и..оОоо..не беше за Манди..

Публикувано: 06 October 2008 - 08:21 PM
Ако се правиш...(и аз сега търся къде е Отец паисий че и аз съм наникъде с улиците) ;D
Иначе да, само да го нахраня и снимам, уви няма как да го взема, но ще помисля ако мога нещо да направя.
Публикувано: 06 October 2008 - 08:25 PM
Относно темата за танците.Една година (във втори клас) танцувах народни танци и за тази година изучих едно пусто Дунавско и право. :rolleyes:Иии се отказах.Не ми е призванието,не ме влече...То се е видяло.
Сега съм се отдала на музикална кариера (правя се на Джими Пейдж с една кухарка от 80-те :izcherven:) и ми е весело. ;D
Иначе не знам какво да я правя пинчерката. :rolleyes: Те такова животно нема.Яде,яде,яде.Дебелее.В стандарта пише леко прибран корем.Тя вече се угоява за Коледа. :huh: Трябва да я в прегна в една диета но съм забелязала,че и други пинчери на нейната възраст почват да напълняват.Някакъв по правилен начин на хранене да ни препоръчате?И разбира се повече движения.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +