Тема за flood-ене
Публикувано: 02 December 2008 - 04:39 PM
Хм... За обувки, според мен на сама глава не трябва да се ходи. Имате различни предпочитания все пак(е може и да познаваш човека много добре...).
Аз подарявам най-вече козметика. Всички момчета до сега много са се кефели...
Знам ли... А най-хубаво.. Даваш му една сума и той решава от какво има нужда. ;)
Аз подарявам най-вече козметика. Всички момчета до сега много са се кефели...
Знам ли... А най-хубаво.. Даваш му една сума и той решава от какво има нужда. ;)

Публикувано: 02 December 2008 - 04:56 PM
Благодаря на всички за идеите, след малко излизам да позяпам по магазини, ако не избера нищо друго ще го водя утре да си избере нещо сам, че да не взема нещо неподходящо. Харесах си няколко идеи от тук :blink:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 02 December 2008 - 04:58 PM
То и сега си има много 18 годишни с напълно различни интереси и предпочитания ...
Та - портфейл - хубав, кожен, да си го пълни сам като вече пълнолетен гражданин и естествено да е винаги пълен ;D
Колан, часовник
ръкавици, шапка, шал (ако ще носи и ще се кефи на шапка с пискюлче, вече си зависи) ...
раница
Разни статуйки и сувенири, ти си го познаваш и знаеш какво ще му хареса
Евентуално ще става студент, ще живее сам - нещо, което ще му е полезно ... (лаптоп?, е поне чанта за лаптоп ;D)
и остават сребърно герданче, козметика
ел.самобръсначка (ако ще ползва)
Та - портфейл - хубав, кожен, да си го пълни сам като вече пълнолетен гражданин и естествено да е винаги пълен ;D
Колан, часовник
ръкавици, шапка, шал (ако ще носи и ще се кефи на шапка с пискюлче, вече си зависи) ...
раница
Разни статуйки и сувенири, ти си го познаваш и знаеш какво ще му хареса
Евентуално ще става студент, ще живее сам - нещо, което ще му е полезно ... (лаптоп?, е поне чанта за лаптоп ;D)
и остават сребърно герданче, козметика
ел.самобръсначка (ако ще ползва)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +