Тема за flood-ене
Публикувано: 03 December 2008 - 08:29 AM
natali11 страхотно е котето :yahoo: :yahoo: :wub:
Да ти е живо и здраво и много да си се обичате :yahoo:
Да ти е живо и здраво и много да си се обичате :yahoo:
Публикувано: 03 December 2008 - 09:36 AM
Цитат
Цитат
Какво гледахте? Последното, което аз гледах беше Мъжка забавачка, пак с Блатечки. Беше страхотно!
не е ли малко халтуресто? :- :- :-
В сравнение с "Чичовци"-те, които бях гледала преди това (беше доооста отдавна) ми се стори като най - хубавото нещо, което няколко съм гледала.

Публикувано: 03 December 2008 - 02:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Какво гледахте? Последното, което аз гледах беше Мъжка забавачка, пак с Блатечки. Беше страхотно!
не е ли малко халтуресто? :- :- :-
В сравнение с "Чичовци"-те, които бях гледала преди това (беше доооста отдавна) ми се стори като най - хубавото нещо, което няколко съм гледала.
По-добре гледай възгледите на един учител на Камен Донев... ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 03 December 2008 - 03:31 PM
Хъх най-после си оправих картинакат в подписа. :palqcho: Мисля,че сега е добре. :yahoo:
Я кажете някой нова и по-интересна книга от рода на фантасмагорийте,че ми се чете нещо по-новичко. :blink:
Я кажете някой нова и по-интересна книга от рода на фантасмагорийте,че ми се чете нещо по-новичко. :blink:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 03 December 2008 - 03:45 PM
"Звезден прах" (Star dust) ако не си го гледала,"Поредица от злополучия","Хрониките на Спайдъруик".Малко се детински. ;D

Публикувано: 03 December 2008 - 03:49 PM
Хрониките на Спайдъруик много искам да го гледам,но няма субтитри :gnqv: :- Тегля аз филма (пише,че има) и няма суптитри :o :huh: Колко филми съм изтеглила все няма,от замунда са или тегля субтитри,но не може да се качи :angry: . Поредица от злополучия съм гледала,сега ще видя Звезден прах B)
Публикувано: 03 December 2008 - 04:10 PM
Чела съм ги. :blink: Дадох ги на една приятелка и трябва да си ги взема. :rolleyes:
А и те са бая старички. ;D
А и те са бая старички. ;D