Тема за flood-ене
Публикувано: 10 December 2008 - 10:36 PM
Създателят на Интернет е роден в Бургас, www = Въй, въй, въй
в Изгрев от по-високите панелки можеш да си хванеш самолет на автостоп (но само лятото, иначе няма)
Най-важната дейност на подрастващото население на Бургас е да ходи "НА КАФЕ В ЦЕНТЪРА" и да съобщава гордо на останалите си съмишленици за мероприятието, както кога и къде ще се проведе то..Ай хойм са офертираме в центъра
;D ;D ;D

Публикувано: 11 December 2008 - 03:58 PM
Рецепта за ябълков пай - за мъже
1.Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни.
2.Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържимо в купата.
3.Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
4.И така, имаме 5 жълтъка в купата.
5.Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците... Сега разбивайте.
6.Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
7.И тъй, сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.
8.Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
9.Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
10.След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
11.Вземете душ.
12.Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
13.Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
14.Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
15.Разбърквайте отново с миксера, измийте хладилника, защото, ако засъхне се мие трудно.
16.Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
17.Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
18.Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.
Публикувано: 11 December 2008 - 04:14 PM
Публикувано: 11 December 2008 - 04:25 PM
Цитат
А за мъжете домакини: аз на море, мъжо в къщи. Разговор на 3тия ден:
аз: какво ядеш, купила съм ти замразени пици във фризера, надявам се, че поне тях можеш да си изпечеш?
той: естествено че мога, вчера си пекох.
вечерта на същия ден:
той: абе къде седи е тая тава дето печем пици в нея?
Първо, че е забравил избощо че има пици. После, че от пуста суета ме излъга, че вече си е пекъл. И най-накрая му се е дояло, като го питах дали вече си е пекъл, ама пусто - не знае къде е тавата ;D И срам не срам - попита си.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 December 2008 - 04:25 PM
Цитат
Публикувано: 11 December 2008 - 04:30 PM
Цитат
;D Огладнял е човека и от нема накъде- запитал. А съм сигурна, че преди това е преровил навсякъде. ;D
Публикувано: 11 December 2008 - 04:33 PM
Цитат
Аз съм се оправяла в чужда кухня без помощ, подредбата на нещата си има някаква логика.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 11 December 2008 - 07:31 PM
Аз съм горе долу,но съм много весела,защото в понеделник заминавам за Банско за пет дена :yahoo:
Публикувано: 12 December 2008 - 05:12 PM
Кво правите?Аз сега ще изведа кучето и чакам да се изтегли Iron Will :yahoo:
Публикувано: 12 December 2008 - 10:58 PM
(който го е гледал ще знае за какво иде реч :P)

Публикувано: 13 December 2008 - 02:33 AM
http://www.croxbox.b...%BE%D1%82%D1%81
възможно е да е, защото е доста късно вече, но клипчето страшно ме изкефи... много е смешно ;D
Публикувано: 13 December 2008 - 10:23 AM