Тема за flood-ене
Публикувано: 13 December 2008 - 04:59 PM
Как сте?
Кой гледа в момента Мис Свят да си коментираме туканка? :P
"Вчера гледах по National Geographic май така се пишеше,не знам,но се едно.В града Dog tawn.."
Наистина много поучителна история, която озвучихме с огромно удоволствие не отдавна.
А за кучето без хигиенни навици гледахте ли?
:P
Публикувано: 13 December 2008 - 05:03 PM
Цитат
Как сте?
Кой гледа в момента Мис Свят да си коментираме туканка? :P
"Вчера гледах по National Geographic май така се пишеше,не знам,но се едно.В града Dog tawn.."
Наистина много поучителна история, която озвучихме с огромно удоволствие не отдавна.
А за кучето без хигиенни навици гледахте ли?
:P
Здрасти сега ще си пусна мис свят кой знае какви фръцли са ;D
Публикувано: 13 December 2008 - 06:17 PM
Снимаше супер, но ми беше супер странно всичко - големината, зуума, светкавицата... ;D

Публикувано: 13 December 2008 - 06:22 PM
Цитат
Снимаше супер, но ми беше супер странно всичко - големината, зуума, светкавицата... ;D
Много е готин,а колко струва?
Публикувано: 13 December 2008 - 06:24 PM
Цитат
Цитат
(който го е гледал ще знае за какво иде реч :P)
Да :->) толкова съм доволна,знаеш си,че той ще спечели :->) :yahoo:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 December 2008 - 06:27 PM
А сега ще продължава ли или не..
"много е ефтин" ;D но е супер готин :yahoo:
Публикувано: 13 December 2008 - 06:30 PM
Цитат
Да,много се разчуства. И аз с него, бях се вживяла, но и той беше най-заслужилия, макар и другия да беше по-добър фризьор от него.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 December 2008 - 06:36 PM
Аз повече харесах как Артист подстригва,но другия много хубаво направи последното,смесената порода.
Публикувано: 13 December 2008 - 07:07 PM
Цитат
Edit:взех си предния модел на тази серия ;D
Публикувано: 14 December 2008 - 09:32 AM
Цитат
Цитат
Да,много се разчуства. И аз с него, бях се вживяла, но и той беше най-заслужилия, макар и другия да беше по-добър фризьор от него.
Аааа. Имаше един ден, мисля миналият уикенд, когато целия ден даваха само това и аз изобщо не отлепях от телевизора. ;D Жалко, че съм изпуснала последните няколко серии, но цялото предаване много ми харесва. Още в по - предните епизоди си бях харесала Артист и такава вече се надъхвах пред телевизора и чак бяс ме хващаше като пуснеха реклами (особено в епизода, в който се беше справил зле и го наредиха супер злобно). Дали има и втори "сезон"? Имаше и едно много забавно предаване с кучета. Избираха най - лошото куче, мисля. И то беше супер интересно. Жалко, че рядко успявам да се преборя за дистанционното. ;D

Публикувано: 14 December 2008 - 11:32 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +