Тема за flood-ене
Публикувано: 23 December 2008 - 12:35 PM
Цитат
Пък аз пак ще вися до 18ч. Днес пак е много тъпо. :(
Цитат
Мрънкачки! Аз съм до 20:00! Винаги има по-зле при достатъчно добро сравнение.
Твойто, Докторке, ми се вижда по-важно. Ти спасяваш животинки! Ето, ако колегата ти не работеше сега, трябваше да работя аз, нямаше да имам оправдание. ;D
Публикувано: 23 December 2008 - 01:56 PM
На нас не ни намаляха ВЪОБЩЕ часовете днес :angry: ... макар, че не беше толкова лошо защото се забавлявахме B) Имаше едни големи дръвници които обикаляха по стаите - коледарчета ;D Имаше доста 6 класници и тук - там някой 7ми. ;D
След малко пък ще ходя на пързалка с някои хора от класа и ще е :yahoo:
http://www.zamunda.n...?id=94655&hit=1 В този сайт има и другите части. :blink: Само трябва да се регистрираш. :P
След малко пък ще ходя на пързалка с някои хора от класа и ще е :yahoo:
Цитат
Ееее аз пък съм на работа :Бляк!:Това ми е едно от любимите филмчета :blink:Някой знае ли къде го има в нета да си го сваля B)
http://www.zamunda.n...?id=94655&hit=1 В този сайт има и другите части. :blink: Само трябва да се регистрираш. :P

Публикувано: 23 December 2008 - 02:02 PM
Здравейте,как сте,какво правите?Четириногите как са?
Моето спи на килима срещу печката и няма събуждане,аз съм болна,но вече се оправям и така.. ;D
Днес беше последния ден преди ваканцията,аз моята си я карам от седмица ;D ;D
Малко тъпо се получи да ни дават два дена преди ваканцията ма кои ни пита нас.. :-
Моето спи на килима срещу печката и няма събуждане,аз съм болна,но вече се оправям и така.. ;D
Днес беше последния ден преди ваканцията,аз моята си я карам от седмица ;D ;D
Малко тъпо се получи да ни дават два дена преди ваканцията ма кои ни пита нас.. :-
Публикувано: 23 December 2008 - 08:42 PM
Цитат
:yahoo: :yahoo: :yahoo: Сняг, сняг, сняг!
Хора, преди час се прибрах, а сега поглеждам навън и... снежна буря. :o Вече е забелило сериозно и е понатрупало. :yahoo:
Хора, преди час се прибрах, а сега поглеждам навън и... снежна буря. :o Вече е забелило сериозно и е понатрупало. :yahoo:
:'(
Аз се върнах преди два часа от Сливен и бях с едно якенценцен.... :- Стуг голям там... Щяха да ми изпопадат зъбите от тракане... На Карандила се виждаше, че има сняг.... Върнахаме се в Бургас и пак "жега" ... :( Дано поне за Нова година има малко сняг... :(
Или пък.. да се събудя утре и всичко навън да е бяло.... B) Ех мечти... ;D

Публикувано: 24 December 2008 - 01:43 PM
До сега лазих по пода с прахосмукачка в ръка, тупах и смуках кучешки легла, сменях котешка тоалетна, мих чинии. Сега ще трябва да готвя. Довечера ще има толкова храна, че няма да се събере на масата. Ще преям. Утре всично наново, единствения бонус е, че ще остане храна и няма нужда да се готви. Това ли се нарича празник и какво му е по-различното от вчера, освен че готвенето е повече :rolleyes: Нещо там - елфи, джуджета - да бяха наминали да пооберат космите, да метнат някоя и друга тава в печката, да напълнят чорапите над камината па тогава да ми твърдят, че е весело :(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com