Тема за flood-ене
Публикувано: 31 December 2008 - 04:29 PM
мислите ли че това са кадри които са се случили наистина :huh:
не мисля че някои ще си продаде живота за един филм които е забранен в повечето страни ...Гледала съм филма и мога да кажа че не е страшен по- скоро гнусен докато психо трилъри като ''Грешен завой'' 1 и 2,''Предизвестена смърт"...са доста по-страшнички защото ако мога така да се изразя ти ''бъркат в мозъка'' и нз какво ще последва
П.п. Очите на скалите също е доста страшен...
не мисля че някои ще си продаде живота за един филм които е забранен в повечето страни ...Гледала съм филма и мога да кажа че не е страшен по- скоро гнусен докато психо трилъри като ''Грешен завой'' 1 и 2,''Предизвестена смърт"...са доста по-страшнички защото ако мога така да се изразя ти ''бъркат в мозъка'' и нз какво ще последва
П.п. Очите на скалите също е доста страшен...

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 31 December 2008 - 04:58 PM
goldroks при нас това определено няма да проработа,сигурно ще си се скътае на кълбо на дивана си и така дано нищо не чуе.
marin4eto11 май ще трябва да си купиш нова :blink:
Днес Новата година много ме зарадва с една страхотна камера на Практика,много съм щастлива,че най накрая имам нещо с което мога да правя още по-хубави снимки :yahoo: :yahoo:

:yahoo:
Весело изкарване на празника от мене на всички :wub: :yahoo:
Днес Новата година много ме зарадва с една страхотна камера на Практика,много съм щастлива,че най накрая имам нещо с което мога да правя още по-хубави снимки :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 31 December 2008 - 06:47 PM
Цитат
goldroks при нас това определено няма да проработа,сигурно ще си се скътае на кълбо на дивана си и така дано нищо не чуе.

Шреки, извинявай, че ще те разочаровам, но с камера се правят клипове, а не снимки... поне не хубави снимки. ;D