Тема за flood-ене
Публикувано: 04 January 2009 - 02:46 PM
Честита нова Година на всички!! :blink: Малко със закъснение но бях временно откъсната от цивилизацията. B)

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 04 January 2009 - 04:50 PM
Тука вали от вчера сутринта и не е спирало,толкова е хубаво,сега излизам с Ърни и ние да правим много,много снимки :yahoo:
Публикувано: 04 January 2009 - 09:30 PM
Цитат
http://psabev.blogsp...06/04/mtel.html ;D ;D :namigam:
Публикувано: 04 January 2009 - 09:46 PM
Оле хора, гледахте ли сега филма с Вин Дизел по БТВ - "Умиротворителят"? Страхотен! Гениален! Разбиващ! ^_^
Просто не съм спряла да се смея!
Но това ме разби:
--------------------------------------------------
Момиченцето: Ти защо имаш гърди?
...
Момиченцето: А носиш ли сутиен?
^_^ Ако не сте го гледайте, гледайте го! :yahoo:
И при нас още вали! Страхотно време е. :blink:
Просто не съм спряла да се смея!
Но това ме разби:
Момиченцето: Ти защо имаш гърди?
...
Момиченцето: А носиш ли сутиен?
^_^ Ако не сте го гледайте, гледайте го! :yahoo:
И при нас още вали! Страхотно време е. :blink:

Публикувано: 04 January 2009 - 09:57 PM
О и аз го гледах филма ;D
Много е як ;D
Много е як ;D
Публикувано: 04 January 2009 - 10:03 PM
Отдавна съм го гледала и си е култов. ;) Аз пък не мога да спра да гледам "Детройт Рок сити" :yahoo:.Пристрастяващ е хора просто ме разби от всякъде.Е ама не е за всеки де. ;D
KISS army !! ;D
KISS army !! ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
Публикувано: 04 January 2009 - 11:42 PM
Хора, имам доста тъп въпрос, ма какво да се прави, на всеки се случва.
Как да накапя псето с Адвантикс, като навън е сняг( нали не трябва да се мокри 2 дни преди, и два дни след накапването). :rolleyes: А в снега няма как да стане очевидно... :(
Как да накапя псето с Адвантикс, като навън е сняг( нали не трябва да се мокри 2 дни преди, и два дни след накапването). :rolleyes: А в снега няма как да стане очевидно... :(