Тема за flood-ене
Публикувано: 06 January 2009 - 09:04 PM
Алиса много тъжно,съжалявам.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 January 2009 - 09:21 PM
Цитат
Цитат
добре, че бях с яке и нямам голяма рана..
и сега майками и баща ми са решили да го дават на един техен приятел в къща с двор.. да пази..
и са нещо му звънят пък той май си е сменил номера и неможем да го открием та ако не го открием ще трябва да го подарим на някой чужд човек който има къща с двор.. :'(
охх неможете да си представите, колко ми е мъчно :'( :'( :'(
Леле, това го бях пропуснала. :( Ужасно съжалявам.

Публикувано: 06 January 2009 - 09:31 PM
:( Който е на газ. Добре, че не съм.
Който не знае - гледайте bTV (за други не знам, но и други може и да има) - от време на време пускат надписи. Четете.
Публикувано: 06 January 2009 - 11:38 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 11:54 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 January 2009 - 12:37 AM
Само че едните стаи в училище са с газ, другите с газьол. Нашата е с газ и дано вместо да ни местят по други стаи, да ни пуснат в дървена ;D Макар че на нас хич не ни пречи, ако трябва да съм искрена, тая липса на парно. По цял ден прозорците са ни отворени ;D
Публикувано: 07 January 2009 - 09:15 AM
Цитат
За определено време. На парнаджиите като им стане студено ще напускат електрическите печки и ще стане натоварване на мрежата и при лошо стечение на обстоятелствата, около Русия и Украйна, може да се стигне до режим на тока. Ама нали нашите политици ни "управляват" в пълна зависимост от майчинските станишвски чувства към Русия, оставаме без газ, докато другите страни си внасят синьо гориво и от други места.
Публикувано: 07 January 2009 - 09:37 AM
Цитат
Цитат
Аааа айде стига де не съм чак толкова зле ;D без да си искам се отприщих ;D
Публикувано: 07 January 2009 - 10:01 AM
Публикувано: 07 January 2009 - 03:47 PM
И ние не сме на парно в къщи,а се отопляваме на ток-печки :rolleyes: ще е "голям кеф" ако ни наложат и режим :huh:
Публикувано: 07 January 2009 - 06:32 PM
~~~> http://www.vbox7.com/play:6ce28c45
~~~>http://vbox7.com/play:9ea5b21e

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 07 January 2009 - 08:28 PM
В Руското днес поспряха парното по едно време, всички с якета бяха ;D Заместник-директорката идваше по стаите да казва, че няма смисъл да си отваряме прозорците, щото по тоя начин няма да предизвикаме ваканция ;D
Имам въпрос: Някой може ли да ми каже ефективен начин за събуждане сутрин? ;D Всеки ден закъснявам, ето днес станах 5 мин. след като е почнал първият час :rolleyes: Уж ми звъни алармата, ставам, изключвам я и си казвам "Хайде още 5 мин.", а те тия 5 минутки станали 1час :rolleyes: АБСОЛЮТНО всеки път като си спра алармата и си лягам пак, навик ми стана, но просто не мога да се наспа.
Плюс това, освен, че днес закъснях, спах в половината часове, после имах урок по математика - нищо не схванах, щото бях заета да се прозявам :rolleyes:
Някой да ми помогнеее... ;D
Едит: Има ли някой такова? ;D Клоки
Публикувано: 07 January 2009 - 08:34 PM
Лягай си по-рано ;)