Тема за flood-ене
Публикувано: 08 January 2009 - 10:51 PM
Мен БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ми е страст :blink: ;)
Публикувано: 08 January 2009 - 11:04 PM
Лека shrekky и аз ви напускам лека и от мен :blink:
Публикувано: 09 January 2009 - 03:38 PM
Добро утро ;D,поне за мен е утро,за вас е Добър ден :P
Как сте хора,а животинките.Аз сега се пребрах с малкия,намерихме си една много сладка бездомна дама голяма игра падна,само дето Ърни и стига до гърдите и тя само го буташе в снега,а той като "храбрец" ;D ;D ведна ставаше и айде пак да я тормози той нея ;D,а като се пребирахме,седнах за малко на една пейка,че се изморих ;D Ърни до мен на пейката и един дядка минава,гледа Ърни и казва:то така ще измръзне,нащо измръзна и умря,а той на пейката и с малко сняг по главата (защото преди това се рови из снега за съкровища ;D ;D )
Весел ден,а сега отивам да пребирам вече елхата и празничната окраса :P (че мама ме кара от два дена ;D )
Как сте хора,а животинките.Аз сега се пребрах с малкия,намерихме си една много сладка бездомна дама голяма игра падна,само дето Ърни и стига до гърдите и тя само го буташе в снега,а той като "храбрец" ;D ;D ведна ставаше и айде пак да я тормози той нея ;D,а като се пребирахме,седнах за малко на една пейка,че се изморих ;D Ърни до мен на пейката и един дядка минава,гледа Ърни и казва:то така ще измръзне,нащо измръзна и умря,а той на пейката и с малко сняг по главата (защото преди това се рови из снега за съкровища ;D ;D )
Весел ден,а сега отивам да пребирам вече елхата и празничната окраса :P (че мама ме кара от два дена ;D )
Публикувано: 09 January 2009 - 07:07 PM
Че как иначе ;D
Лятото ставам към 15ч,но за това си лягам към 4-5:30ч ;D и гледам изгрева и ми е много кеф,а после съм като труп o.O ;D ;D
Лятото ставам към 15ч,но за това си лягам към 4-5:30ч ;D и гледам изгрева и ми е много кеф,а после съм като труп o.O ;D ;D
Публикувано: 09 January 2009 - 08:52 PM
Цитат
Xael, аз вече почнах да я рисувам... Половината е готова... Малко се озорвам да видя какво точно е нарисувано... ;D 9ти клас... Еми на Илиада сме... ;D

И ние сме на Илияда ама днес я почнахме, назад сме може би защото съм в природоматематичека и имаме по-малко часове БЕЛ ;D
Публикувано: 10 January 2009 - 11:49 AM
Добро утро! Поздравявам всички с тази песен: Like a Surgeon ;D ;D ;D ;D