Тема за flood-ене
Публикувано: 24 January 2009 - 02:56 PM
Не е истина къв номер ми спретнаха от Софийска вода- на обяд прибрах псето от парка кално до уши(буквално), прибирам го доволен и мърляв и изненада- няма вода. :angry: :angry: Пратих веднага да ми купят две големи 11-литрови бутилки минерална, а в кварталните магазинчета свършила, щото народа се юрнал да купува. :'(Та половин час чаках да ми донесат, та да го замия отгоре-отгоре. :angry:
Оплаках се. :P
Публикувано: 24 January 2009 - 03:07 PM
Кофти случка shadow
А тези медальони били доста популярни!!!

А тези медальони били доста популярни!!!

Публикувано: 24 January 2009 - 05:52 PM
Знам,просто показах,че са така доста популярни ;D
Публикувано: 25 January 2009 - 12:16 AM
Цитат
Не е истина къв номер ми спретнаха от Софийска вода- на обяд прибрах псето от парка кално до уши(буквално), прибирам го доволен и мърляв и изненада- няма вода. :angry: :angry: Пратих веднага да ми купят две големи 11-литрови бутилки минерална, а в кварталните магазинчета свършила, щото народа се юрнал да купува. :'(Та половин час чаках да ми донесат, та да го замия отгоре-отгоре. :angry:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 January 2009 - 03:16 PM
Небето в 7:45 сутринта :blink:

Публикувано: 27 January 2009 - 08:46 PM
Днес като ходих до Пикадили (до дом "Младост") видях една немска овчарка която се разхождаше с верига, а собственика и не беше наоколо. Много се радваше на хората. Същочвидях към по-горните блокове 2 хъскита-1то е там от 2 дена а другото днес за първи път го видях :- . И двете имат хубава козина и не са омърлушени-със сини очи.
Публикувано: 28 January 2009 - 12:10 AM
Ннн да те бяха казали че ще стане нещо фрапиращо :(
Публикувано: 28 January 2009 - 06:53 AM
Какви са хъскита?
Мъжки? Женски?
На цвят какви?
В подфорума за хъскита има страшно много изгубени, пиши там.
Мъжки? Женски?
На цвят какви?
В подфорума за хъскита има страшно много изгубени, пиши там.