Тема за flood-ене
Публикувано: 28 January 2009 - 11:13 PM
Пробвай,че и вас да видим ;D ;D
Лека нощ от мене :wub: :blink:
Лека нощ от мене :wub: :blink:
Публикувано: 29 January 2009 - 08:22 AM
аз пък нашия го изкъпах във вторник ;D и вчера стана целия кален само дето го изкъпах ;D ся сутринта имаше разтроиство :'( може и да е от някоя храна незнам :'( ся ще потърся в саит такава тема дано да ни помогне. аи вчера забелязах че за 10 мин се изпика 2 пъти и то по големи локвички. можев да е настинал за по сигурно довечера на вет. и ся намерих отстрани на леглото пак се е изходило и пак има разтройство. :'(
Публикувано: 29 January 2009 - 10:53 AM
Съфорумци,помогнете какво да правя???
Във вторник вечерта беше откраднато малкото ми Диваче.Много съм убъркана и нз какво да правя... :'( :'( :'( :'( :'(
Във вторник вечерта беше откраднато малкото ми Диваче.Много съм убъркана и нз какво да правя... :'( :'( :'( :'( :'(

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 29 January 2009 - 01:39 PM
Никога не е излизало извън двора пък и стоеше за няколко минути навън за да се изходи :'( :'( :'( наблизо има училище и минават доста деца :'( :'( :'(

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 29 January 2009 - 03:04 PM
Мисля,че излишни претеснения не трябват :blink:
Публикувано: 29 January 2009 - 04:03 PM
Цитат
до нослето кучо има мъничак участък кудето няма козина.да го заведа ли на вета? :'(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 January 2009 - 05:38 PM
През лятото на моето куче, понеже обожаваше дъвки от земята(сега след доста учене не ги лапа) му се залети на нослето и стана нещо като кола маска, когато я махнах ;D но бързо израстнаха косъмчетата после ;)
Публикувано: 30 January 2009 - 12:09 AM
Дара и нейната сладка носна гъба ;D :wub:
Публикувано: 30 January 2009 - 11:11 AM
;D ;D ;D ;D ;D ;D http://vbox7.com/play:b6900854 ;D ;D ;D ;D ;D ;D