Тема за flood-ене
Публикувано: 31 January 2009 - 08:31 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 09:50 PM
Цитат
Публикувано: 31 January 2009 - 09:57 PM
Цитат
Цитат
Сигурно имаш предвид трИлър? ТрЕЙлър е нещо като няколко минутна реклама на филм ;)

Публикувано: 31 January 2009 - 10:35 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 10:50 PM
Creep (или по -известен като Ужас в метрото)
The Amityville Horror - Ужьсът в Амитивил (по истински случей)
Resident Evil - Заразно зло
Saw (Всички части си заслужават,не е страшен , но определено се заслужава)
Silent Hill
The Hills Have Eyes (Известен като Очите на скалите)
The Grudge - Гняв
Pet Sematary - Гробище за домашни любимци
Гледала съм мнооого ужаси и в момента зацепих , но като се досетя други ще пиша ;)
Публикувано: 31 January 2009 - 10:55 PM
Гробище за домашни любимци
Гробище за домашни любимци е филм на ужасите в основата на който е романа на Стивън Кинг носещ същото име.
Семейство Луис и Рейчъл Крийд заедно с двете си деца Ели и Гейдж пристигат в новият си дом с цел да започнат нов живот. Запознават се с новият си съсед Джъд който им разкрива, че зад къщата им се намира гробище за домашни любимци. Не след дълго котката на семейството е намерена мъртва. Джъд предлага да погребат котката в гробището за домашни любимци, и отвежда Луис на старо индианско гробище където погребват котката. На другия ден котката се появява все едно никога не е умирала. Джъд разказва на Луис истината за гробището което връща умрелите към живот. Скоро след нелеп инцидент малкият му син Гейдж е премазан от камион. Семейството е съсипано от мъка, Рейчъл заминава при родителите си заедно с дъщеря си Ели, а Луис въпреки болката не се предава. Спомняйки си за гробището и котката Луис решава да рискува и да си върне сина. Вечерта той изравя трупа на сина си и го погребва в индианското гробище. След известно време малкият Гейдж се съживява, но вече не е същия. Злото го е обсебило! Превърнал се е в див звяр!
Публикувано: 31 January 2009 - 11:00 PM
Texas Chainsaw Massacre - Тексаско клане (по истински случей)
Final Destination - Не е страшен , но е як
Харесва ми , че в ужасите всичко се разбира накрая и се кефиш , че си разбрал историята ;D
Цитат
Много ли е страшен и готин ли е ?
На мене не ми беше страшен , но всеки го възприема по различен начин.По книга на Стивън Кинг е .
Публикувано: 31 January 2009 - 11:06 PM
Цитат
Добавям
Halloween - Хелоуин И после ще осъзнаете насилието в децата ;D
Freddy vs Jason - Фреди срещу Джейсън (има хубави саундтраци)
Ще помисля и за други , но това е за мен
А някой да препоръча някой свежарски филмец ?
Едит
Цитат
Незнаех.Ей сега ще се поровя в нет-а , но си мисля че ще е някоя простотия, зощото наскоро няма свестни ужаси.То наскоро всичко е ******** Щом ще има Титаник 2 :rolleyes: не се съмнявам че има и 2 част на Pet Sematary
Публикувано: 31 January 2009 - 11:27 PM