Тема за flood-ене
Публикувано: 03 February 2009 - 01:08 AM
Аз съм първа смяна, вчера съм спала 3 часа, а днеска както е тръгнало пак ще спя толкова. Типично в мой стил. ;D
Публикувано: 03 February 2009 - 01:51 PM
Здравейте хора,как сте.
Аз да се оплача ;D нямаме вода и направо ми се иде да се гръмна :samoubiec: Голям кеф е няма що ;D
Сутринта закъснях за първия час и реших да го прескоча и направо за втория :sviruka: Тъй съм си аз ;D
Са ми се спи ама съм инат и няма да си легна,че ми гледа няки филм и съм взела решение да изгледам всички филма от темата "Филми с животни" :yahoo:
Аз да се оплача ;D нямаме вода и направо ми се иде да се гръмна :samoubiec: Голям кеф е няма що ;D
Сутринта закъснях за първия час и реших да го прескоча и направо за втория :sviruka: Тъй съм си аз ;D
Са ми се спи ама съм инат и няма да си легна,че ми гледа няки филм и съм взела решение да изгледам всички филма от темата "Филми с животни" :yahoo:
Публикувано: 03 February 2009 - 01:58 PM
Кофи,бързо се оправай!! :wub:
Публикувано: 03 February 2009 - 06:15 PM
кой клип може ли линк? не мога да разбера закфо хората нараняват животни :angry: толкова ли ем забавно. на никои не му е приятно да го бият. особенно в една тема пишеше за някакви деца дето разлязали кучи и после го изгорили :gnqv: :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Публикувано: 03 February 2009 - 06:21 PM
Ъъъ това последното шега ли беше no_brain
Ако едно момче(не го познавам) не си продаде кученцата щял да ги хвърли :huh:
Ако едно момче(не го познавам) не си продаде кученцата щял да ги хвърли :huh:
Публикувано: 03 February 2009 - 06:23 PM
Едно момче (не го познавам) ако не си продаде кученцата сега щял да ги изхвърли ...