Тема за flood-ене
Публикувано: 12 February 2009 - 07:20 PM
Здравейте,как сте.
При нас с ърни нещото нещата куцат,буквално.Нещо си е направил на предната дясна лапа и много не сигурно стъпва на нея и се я държи дигната и ляга върху неяЧТази лапа принцип е цепена от осил преди години и не дава да се пипа.Може да е от ноктите,нещо дълги ми се виждат,ще го водя на вет,че да не излезе нещо по-сериозно,баща ми мисли да не е нещо от ставата,но никои не знае ... :(
Айде лека вечер от мен,защото компа има вирус и тъпите антивирусни нещо се прецакаха съвсем :rolleyes:
При нас с ърни нещото нещата куцат,буквално.Нещо си е направил на предната дясна лапа и много не сигурно стъпва на нея и се я държи дигната и ляга върху неяЧТази лапа принцип е цепена от осил преди години и не дава да се пипа.Може да е от ноктите,нещо дълги ми се виждат,ще го водя на вет,че да не излезе нещо по-сериозно,баща ми мисли да не е нещо от ставата,но никои не знае ... :(
Айде лека вечер от мен,защото компа има вирус и тъпите антивирусни нещо се прецакаха съвсем :rolleyes:
Публикувано: 12 February 2009 - 08:13 PM
Цитат
Някой знае ли какво е показателя ALAT при хората и какви са нормалните стойности на хемоглобина при хората?
Публикувано: 12 February 2009 - 10:54 PM
Лека :blink: :wub:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 13 February 2009 - 08:32 AM
Добро уто,как сте,ако има стана ли де ;D
Аз пиша от даскалото и неска не знам как изобщо ще си пусна компа,че има вирус,а сестра ми само може да го оправи :rolleyes: ;D
Аз пиша от даскалото и неска не знам как изобщо ще си пусна компа,че има вирус,а сестра ми само може да го оправи :rolleyes: ;D
Публикувано: 13 February 2009 - 10:36 AM
Ръфи одеве пак повърна и като влезнах в детската на едно място пак е повърнал. в акитата има нещо като белички работи ама като ги гледам от близо са като косми а . може ли това да е от козината му? също ми казаха че трябва да се мърдат ама не се мърдат.Не смятам че това са глисти.