Тема за flood-ене
Публикувано: 15 February 2009 - 07:16 PM
Цитат
Има ли махмурлии ? ;D
[move]Има време за всичко ;D[/move]

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 16 February 2009 - 11:07 AM
за кой път питаш? ;D ;D
Публикувано: 16 February 2009 - 11:41 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 February 2009 - 05:42 PM
К'во пра'ите? Аз спах в 1 фр и 4 часа си правихме снимки. ;D И после трябваше да заспиваме /само в 1 часа :o, а попринцип седим до към 5/, защото сутринта трябваше да ставаме за олимпиадата. :rolleyes: Не стига, че се успахме, ами и не знаехме в колко часа трябва да сме в дск. :rolleyes:
Публикувано: 16 February 2009 - 08:08 PM
Сега нахраних Розинка със супа.Любимата и.Абе фенери и желе,а като ги сложа за 3 минути в микровълновата печка желето става на супа.ВСИЧКО СЕ ИЗЯЖДА!Нищо не остава и чака още. :P :P :P Оххх всеки ден правим тестове в даскалото-по мат.. и английски днеска и не мога да повярвам,че имам 6 без грешка по математика,а нашия зубар има 5 и получи топлинен удар и рева целиа ден.А тя е една дебелаааааа и има старахотен рев!!!! МНОГО Ме боли главатааааааааа :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Публикувано: 16 February 2009 - 08:16 PM
Здравейте,как сте?Аз днеска изкъпах кучето и стана много беличък :yahoo: и като пухче :yahoo: и мама сега ме зарадва,че ще ми вземе фотоапарат и съм много щастлива :yahoo: че напоследък търся какво да снимам,а модела ми вече като ме видя,че включвам камерата се прави на заспал,извръща си глвата или ми бяга ;D ;D и така.Вече имаме и нов начи на спане,той горе на дивана,а аз долу на земята на килима и вече така спим на обяд,даже имам снимка от преди няколко години ;D ;D трябва да я потърся из албумите ;D
Публикувано: 16 February 2009 - 09:25 PM
Преди малко Ръфи си взе от масата кокал аз веднага го спрях но той толкова бързо го изгълта че неможах да му го извадя от устата :rolleyes: :'( кокалите са мн опасни за малките кученца а и той НЕ го сдъвчи. и ся чета тука как кокалите засядали и т.н. а и кокалът не беше гладък :'( Този Ръфи ще ме побърка :rolleyes:
Публикувано: 16 February 2009 - 09:49 PM
no_brain, Абнър вече 10 години яде кокали всеки ден /от улицата/. :rolleyes: :rolleyes:
vasito, как така лека? Ти сега ли си лягаш!? :o
vasito, как така лека? Ти сега ли си лягаш!? :o
Публикувано: 16 February 2009 - 10:11 PM
Мале. :o Аз след 3 часа. :'( От както започна т'ва училище, съм седяла само до 1ч. :'( Т'ва не е нормално за мене. Хубаво си беше като си бяхме втора смяна, лягах си към 3-4. А сега... :'(