Тема за flood-ене
Публикувано: 21 February 2009 - 06:34 PM
Да мръзнеш на гарата с прогизнали ботуши да чакаш гаджето на приятелката ти и един битов алкохолик,които закъсняват с половин час не е най-приятното занимание за събота привечер.Споменах ли,че ненавиждам изведнъж изсипалия се половин метър сняг?
Поне за Ерик е весело,всъщност открих,че е той много се забавлява в ролята на снегорин и за щастие и баба ми откри този факт и го остави да отъпка пътека до портата.За пинчерката обаче не е толкова весело.Ако можете да я видите как подскача на два крака из снега. :D
А като говорим за филми горещо препоръчвам на всички любители на фентъзито,вампирите и върколаците Подземен свят:Възходът на върколаците (Underworld:The rise of the lycans).

А като говорим за филми горещо препоръчвам на всички любители на фентъзито,вампирите и върколаците Подземен свят:Възходът на върколаците (Underworld:The rise of the lycans).

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 February 2009 - 07:14 PM
Maggie, в Feb 21 2009, 05:34 PM, написа:
Да мръзнеш на гарата с прогизнали ботуши да чакаш гаджето на приятелката ти и един битов алкохолик,които закъсняват с половин час не е най-приятното занимание за събота привечер.Споменах ли,че ненавиждам изведнъж изсипалия се половин метър сняг?
Поне за Ерик е весело,всъщност открих,че е той много се забавлява в ролята на снегорин и за щастие и баба ми откри този факт и го остави да отъпка пътека до портата.За пинчерката обаче не е толкова весело.Ако можете да я видите как подскача на два крака из снега. :D

Кофти занимани си имала

Публикувано: 21 February 2009 - 07:24 PM
Твърдо съм против такъв род песни....но не мога да отрека,че вкарва ритъм. :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D http://www.vbox7.com/play:42745f57
Публикувано: 21 February 2009 - 07:38 PM
shrekky права си. :D А то въпросните въобще не се появиха си останахме с чакането.Добре,че живея близо до гарата и се прибрах пък те сигурно си висят там.Утре сутринта ще ходя да ги размразявам. ;)
Я кажете само в малките ли градове пътищата заприличаха на блата,а троторите непроходими лабиринти?Или има и други страдащи. :D
Я кажете само в малките ли градове пътищата заприличаха на блата,а троторите непроходими лабиринти?Или има и други страдащи. :D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
Публикувано: 21 February 2009 - 09:00 PM
Приятно им киснене,няма кво да ги чакаш на тоя клинче,а бе софия сме си добре,но само по големите улици инае ..... малките кои го интересуват малките улички,добрече в Люлин улицата ни е голяма и са я изчистили иначе ........ ходенето или разхождането на куче ще да е мисията невъзможна :D :D :D
Публикувано: 21 February 2009 - 10:09 PM
alisa, в Feb 21 2009, 07:49 PM, написа:
Аз вчера го разучих за 1час :)
И аз съм така и все повече ми харесва новия dog.bg ! :) Alisa,Ричи кога е роден ? :)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !