Тема за flood-ене
Публикувано: 21 February 2009 - 07:38 PM
shrekky права си. :D А то въпросните въобще не се появиха си останахме с чакането.Добре,че живея близо до гарата и се прибрах пък те сигурно си висят там.Утре сутринта ще ходя да ги размразявам. ;)
Я кажете само в малките ли градове пътищата заприличаха на блата,а троторите непроходими лабиринти?Или има и други страдащи. :D
Я кажете само в малките ли градове пътищата заприличаха на блата,а троторите непроходими лабиринти?Или има и други страдащи. :D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 February 2009 - 09:00 PM
Приятно им киснене,няма кво да ги чакаш на тоя клинче,а бе софия сме си добре,но само по големите улици инае ..... малките кои го интересуват малките улички,добрече в Люлин улицата ни е голяма и са я изчистили иначе ........ ходенето или разхождането на куче ще да е мисията невъзможна :D :D :D
Публикувано: 21 February 2009 - 10:09 PM
alisa, в Feb 21 2009, 07:49 PM, написа:
Аз вчера го разучих за 1час :)
И аз съм така и все повече ми харесва новия dog.bg ! :) Alisa,Ричи кога е роден ? :)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 22 February 2009 - 08:22 AM
Как ще коментирате песента спечелила правото да представлява България на ЕВровизия 2009 - "Illusion" на Красимир Аврамов?
Ако няма манипулации впечатляващ зрителски вот 55 % от пусналите глас....
Ако няма манипулации впечатляващ зрителски вот 55 % от пусналите глас....

Публикувано: 22 February 2009 - 09:48 AM
natali11, в Feb 22 2009, 07:02 AM, написа:
днес станах в 6:30 и отидох на олипиада по история.като стигнах се оказва,че олипиадата не е в 8 ,а в 9:00 и си се върнах в къщи.след малко пак ще отивам 

Поне наспа ли се ? :)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 22 February 2009 - 11:50 AM
Здравейте,как сте :)
Аз станах преди малко,но не знам как ще изведа кучето в тоя гаден сняг
Гадно време
Аз станах преди малко,но не знам как ще изведа кучето в тоя гаден сняг

Гадно време