Тема за flood-ене
Публикувано: 22 February 2009 - 07:16 PM
Понеже не ми се рови назад goldroks каква марка е апарата?
Не се знае може скоро да се обзаведа с новичък.Това пък е една моя гордост. :P
Абе я кажете нещо повече за този Twillight да чета ли книгата или да гледам филма.Предполагам разминаването е огромно.За вампир иде реч нещо любовна история но искам да знам струва ли си. ;)
Абе я кажете нещо повече за този Twillight да чета ли книгата или да гледам филма.Предполагам разминаването е огромно.За вампир иде реч нещо любовна история но искам да знам струва ли си. ;)

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 22 February 2009 - 07:47 PM
Защо са го закрили,тва е кофти..!
Публикувано: 22 February 2009 - 07:57 PM
Пст...
Да се престраша и аз да пиша... :D
Толкова ми е странен този форум...
Голдрокс, добре се е получило. По принцип, когато се снима някакво отражение, в случея очилата, фотографите избягват да се автопортрират. Т.е. трябва да снимаш под такъв ъгъл, че да не се виждаш.
Но пък ми харесва. ;)
Да се престраша и аз да пиша... :D
Толкова ми е странен този форум...
Голдрокс, добре се е получило. По принцип, когато се снима някакво отражение, в случея очилата, фотографите избягват да се автопортрират. Т.е. трябва да снимаш под такъв ъгъл, че да не се виждаш.
Но пък ми харесва. ;)

Публикувано: 22 February 2009 - 08:14 PM
Дава, давай
Благодаря.
Това си беше целта, да съм в отражението B)
Цитат
Но пък ми харесва. ;)
Но пък ми харесва. ;)
Благодаря.

Публикувано: 22 February 2009 - 08:14 PM
Значи е хубав. :P Значи ще се гледа.А книгата я има една приятелка (която трябва да ми върне "Хрониките на Нарния") и ще я взема назаем.Иначе сега си търся поредиците за Подземен свят.Върколаци,вампири....ще падне четене. :D
Иначе и аз първо гледах "Властелинът на пръстените:Задругата на пръстена" и чак след това почнах да чета трилогията.
Иначе и аз първо гледах "Властелинът на пръстените:Задругата на пръстена" и чак след това почнах да чета трилогията.

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
Публикувано: 22 February 2009 - 08:22 PM
Ако някои ще го гледа от нета,Здрач да изчака малко да го качат с по-хубаво качество.Аз се надявах вчера да ходя да го гледам,ма времето беше ужасно,дано тая седмица успея :P

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +