Тема за flood-ене
Публикувано: 24 February 2009 - 06:35 PM
Някои завърнал се от даскало :)
Как сте?
Днес се разминах с контролното по география за мое щастия,г-жата я нямаше и гледахме разни филми в видеозалата по ОПИ :P сега отивам да уча по история,че утре ще ме изпитват,стискайте палци поне за пет :P
Как сте?
Днес се разминах с контролното по география за мое щастия,г-жата я нямаше и гледахме разни филми в видеозалата по ОПИ :P сега отивам да уча по история,че утре ще ме изпитват,стискайте палци поне за пет :P
Публикувано: 24 February 2009 - 08:31 PM
goldroks, в Feb 24 2009, 05:42 PM, написа:
Имате ли човек който да мразите от дъното на душата си, който само да видите и всичко става така ---> :(
Щото аз да...

Щото аз да...
Имам и то много ... :D най-много мразя ....

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 24 February 2009 - 09:17 PM
Как ви мина денят ? B)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 24 February 2009 - 09:53 PM
vasito, в Feb 24 2009, 08:42 PM, написа:
<_< при мен беще пълна скука
е разбира се докато не се прибрах и седнах на компа :P
е разбира се докато не се прибрах и седнах на компа :P
Моят ден беше подобен само че като се прибрах едно голямо чудовище с махаща опашка ми връхлетя и някакви деня ми вече беше хубав ! :D B) :)