Тема за flood-ене
Публикувано: 28 February 2009 - 09:30 PM
TokioHotel как за студентка,я дай една снимка ;) :D
Публикувано: 28 February 2009 - 10:59 PM
Еми като съм с якето, шапката, тесните панталони и токчетата /в снега/..... А като си съблека якето и ми се видят дрехите вече съм си аз. :D Снимки нямам точно сега, защото съм на гости за няколко дни, а всичките ми снимки са на моя лаптоп. БФФ-то вече ми се чуди как е вазможно да нося толкова различни дрехи-понякога тесни панталони, тясна блузка и токчета, а друг път-куцове, дънки, тениска /най-често на ТН/ и рокерски гривни с шипове, колани с капси, гердани с черепи и нашийници с шипове. :D
Баща ми от 4 часа дрънка, защото имаме гости и той, както обикновено, си мисли, че трябва да използва всички думи в българския език.
Баща ми от 4 часа дрънка, защото имаме гости и той, както обикновено, си мисли, че трябва да използва всички думи в българския език.

Публикувано: 28 February 2009 - 11:01 PM
TokioHotel, в Feb 28 2009, 10:59 PM, написа:
Еми като съм с якето, шапката, тесните панталони и токчетата /в снега/..... А като си съблека якето и ми се видят дрехите вече съм си аз. :D Снимки нямам точно сега, защото съм на гости за няколко дни, а всичките ми снимки са на моя лаптоп. БФФ-то вече ми се чуди как е вазможно да нося толкова различни дрехи-понякога тесни панталони, тясна блузка и токчета, а друг път-куцове, дънки, тениска /най-често на ТН/ и рокерски гривни с шипове, колани с капси, гердани с черепи и нашийници с шипове. :D

:D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Публикувано: 01 March 2009 - 01:36 PM
Здравейте, какво правите ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 01 March 2009 - 04:21 PM
Поздрав за 'найсе годишните.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 March 2009 - 07:58 PM
Здравейте,как сте?
Аз съм много щастлива от хубавото време кат изведх кучето не ми се пребираше :D ма се наложи,че животното се измори само два часа се разхождахме :D то милото изплези език до земята :D и с тая козина ... разбирам го :D но иначе си потича и той се порадва на хубаво време ^_^ аз се изкъпах и седнах малко на компа,че неска цял ден не мога да се доредя до него :D ту сестра ми ту майка ми :D
Аз съм много щастлива от хубавото време кат изведх кучето не ми се пребираше :D ма се наложи,че животното се измори само два часа се разхождахме :D то милото изплези език до земята :D и с тая козина ... разбирам го :D но иначе си потича и той се порадва на хубаво време ^_^ аз се изкъпах и седнах малко на компа,че неска цял ден не мога да се доредя до него :D ту сестра ми ту майка ми :D
Публикувано: 02 March 2009 - 03:07 PM
Аз имам само 4 неизвинени :D
Здравейте иначе как сте,какво правите?Аз станах преди малко и сега ще се оправям да свалям кучето :D
Здравейте иначе как сте,какво правите?Аз станах преди малко и сега ще се оправям да свалям кучето :D