Тема за flood-ене
Публикувано: 01 March 2009 - 07:58 PM
Здравейте,как сте?
Аз съм много щастлива от хубавото време кат изведх кучето не ми се пребираше :D ма се наложи,че животното се измори само два часа се разхождахме :D то милото изплези език до земята :D и с тая козина ... разбирам го :D но иначе си потича и той се порадва на хубаво време ^_^ аз се изкъпах и седнах малко на компа,че неска цял ден не мога да се доредя до него :D ту сестра ми ту майка ми :D
Аз съм много щастлива от хубавото време кат изведх кучето не ми се пребираше :D ма се наложи,че животното се измори само два часа се разхождахме :D то милото изплези език до земята :D и с тая козина ... разбирам го :D но иначе си потича и той се порадва на хубаво време ^_^ аз се изкъпах и седнах малко на компа,че неска цял ден не мога да се доредя до него :D ту сестра ми ту майка ми :D
Публикувано: 02 March 2009 - 03:07 PM
Аз имам само 4 неизвинени :D
Здравейте иначе как сте,какво правите?Аз станах преди малко и сега ще се оправям да свалям кучето :D
Здравейте иначе как сте,какво правите?Аз станах преди малко и сега ще се оправям да свалям кучето :D
Публикувано: 02 March 2009 - 06:54 PM
И аз закъснявам за училище :D принципно ние започваме към 7:45 а аз излизам към 8:10 и посредата на часа съм в даскало :D пишат ми оцъствие ма аз после си го извинявам сомо една г-жа ми го прави на закъснение :P
Публикувано: 02 March 2009 - 09:12 PM
Този нашийник харесва ли ви ?
4см е широк и 70см дълъг (за ротвайлер) :)

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 02 March 2009 - 09:17 PM
Ами не особено! http://bgflash.com/d...p?image_id=1872 2 рото е жестоко
Публикувано: 02 March 2009 - 09:43 PM
Ако е за РОТ според мен добре ще му/й стой ;) :P