Тема за flood-ене
Публикувано: 06 March 2009 - 11:45 AM
Как сте ?
Кво правите ?
Аз се подготвям за даскало....... охх хич не ми се ходи ама какво да се прави..
после като се върна ще кача снимките от фотоапарата оня ден бях на Панчарево и праснах няколко интересни снимки също така и с една моя фр. ходихме в Борисовата градина и там срещнахме едно много мило котенце и се снимахме с него, то ни позираше абе станаха много хубави снимки обещавам като се върна да ви покажа няколко снимки :)
Ами вие нещо ново покрай вас има ли ?
Правили ли сте скоро някакви снимки ?
Кво правите ?
Аз се подготвям за даскало....... охх хич не ми се ходи ама какво да се прави..
после като се върна ще кача снимките от фотоапарата оня ден бях на Панчарево и праснах няколко интересни снимки също така и с една моя фр. ходихме в Борисовата градина и там срещнахме едно много мило котенце и се снимахме с него, то ни позираше абе станаха много хубави снимки обещавам като се върна да ви покажа няколко снимки :)
Ами вие нещо ново покрай вас има ли ?
Правили ли сте скоро някакви снимки ?
Публикувано: 06 March 2009 - 02:39 PM
Много яки емотинки си имаме,тази ми е любимата
-

Публикувано: 06 March 2009 - 06:10 PM
Ауу тоо му извади окото с тас пръчка бре

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 06 March 2009 - 08:29 PM
Новите емотинки са върха !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 06 March 2009 - 08:51 PM
Хора, моля за бърз отговор. Къде е папката където се инсталират шрифтовете? Не мога да я намеря, а си открих страшни шрифтове!!!
http://www.dafont.com/
http://www.dafont.com/