Тема за flood-ене
Публикувано: 19 March 2009 - 05:57 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 19 March 2009 - 07:12 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 19 March 2009 - 07:58 PM
Вие как сте?
Аз до преди малко бях в парка според вас нормално ли е да си разхожда някой кучето което е разгонено в парка ?
Аз мисля, че не е правилно моя добре, че беше вързан и лесно го издърпах.
А и да ви се оплача какво бозебразие някаф си се разхождаше полу гол из храстите и познайте кво правеше... даже тръгна да ме следи ама аз бързо се разкарах пък и добре, че бях с Ричи.
Публикувано: 19 March 2009 - 08:20 PM
alisa, в Mar 19 2009, 07:58 PM, написа:
Вие как сте?
Аз до преди малко бях в парка според вас нормално ли е да си разхожда някой кучето което е разгонено в парка ?
А и да ви се оплача какво бозебразие някаф си се разхождаше полу гол из храстите и познайте кво правеше... даже тръгна да ме следи ама аз бързо се разкарах пък и добре, че бях с Ричи.
Моето куче като е разгонено ми е винаги пред очите,а никога не я изкарвам по нов маршрут,защото може да има мъжки и ..... А за второто няма какво да кажа освен Не забравай че живееш в България ! Добре че си била с кучето ! Сигурен съм че Ричи няма да даде на оня дори с пръст да те докосне ! Алиса,Ричи дърпа ли те на разходките ?

Публикувано: 20 March 2009 - 11:19 AM
ben2418, в Mar 19 2009, 07:20 PM, написа:
alisa, в Mar 19 2009, 07:58 PM, написа:
Вие как сте?
Моето куче като е разгонено ми е винаги пред очите,а никога не я изкарвам по нов маршрут,защото може да има мъжки и ..... А за второто няма какво да кажа освен Не забравай че живееш в България ! Добре че си била с кучето ! Сигурен съм че Ричи няма да даде на оня дори с пръст да те докосне ! Алиса,Ричи дърпа ли те на разходките ?
В началото се дърпа ама като минат 10м забавя :)
Публикувано: 20 March 2009 - 05:11 PM
Вие как сте иначе :)
Публикувано: 20 March 2009 - 09:05 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 20 March 2009 - 11:49 PM
Публикувано: 21 March 2009 - 12:32 AM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 21 March 2009 - 12:39 AM
Някой ако може да ме светне как се сменя аватара?
Аз си ям Fitness и си слушам Muse-Supermassive black hole, после може да си пусна някой филм ама още е рано за петък вечер. Утре ще ходим на "Здрач" с приятели. (sun) Най-накрая пристигна и в нашето градче! Цари щастие неземно. Хубавото е, че някои момичета няма да могат да дойдат утре и с тях ще ходим в понеделник. (sun)