Тема за flood-ене
Публикувано: 30 May 2009 - 06:06 PM
Да го запиша на 2-3, а през останалото време да уча за изпити, защото на слънце не излизам много, имам алергия...
Имах мерак да видя Черно море, не съм ходила от поне 10тина години...
Имам нужда да си почина
Майка ми днес заяви "Ти не си нормална. Вместо да учиш ще се развяваш по морето с кучкари по изложби."
Аз вкъщи не мога да уча, побърквам се вече тая година
И ся вместо да почина, да се върна и да уча каквото ми е останало, ще слушам изтрещяла майка и луда баба по цял ден
Не знам защо през последните 19 години ние с майка ми ВИНАГИ говорим на различни езици, като в сравнение с разни познати, аз съм направо идеалното дете.
Бясна съм...
Събрах пари от бала, но няма да ми стигнат за едно прилично море, освен ако не сме на гладна диета с Джек и не спим на плажа половината от дните.
Публикувано: 30 May 2009 - 06:28 PM
Днес 8 часа играх на Sims 2. Пораснаха ми чихитата, в друго семейство си взех котка. Сега смятам още кучета да си вземам. Наще цял ден повтарят "Учи за изпитите!", ама кой ги чува? Папагала /даже им отговаря с песни/.
След великия концерт на AC/DC /че какъв може да е концерт на AC/DC???/ майка ми им стана фенка. (rock)
Публикувано: 30 May 2009 - 08:36 PM
Преди половин час се върнах от бала на Гери (сестрата на най-добрата ми приятелка),добре хубаво отидохме цялото семейство,в ресторанта беше купун,дойде време да тръгваме,аз и сестра ми още няколко души с Гери да си вземат даскалката после до Немската там вече на изпращането,до тук добре
Публикувано: 30 May 2009 - 09:14 PM
Публикувано: 30 May 2009 - 09:19 PM
TokioHotel, в May 30 2009, 10:14 PM, написа:
Къде го гледа бай Сизър бре?

Публикувано: 30 May 2009 - 09:48 PM
А относно Симс 3... инсталирах го поне 5 пъти... Най-малко...
След 10 минутна игра, ме изхвърляше от играта и толкоз...
Накрая компа и играта се споразумяха, но го пазят в тайна, и сега нямам проблеми уж...

Публикувано: 30 May 2009 - 10:30 PM
Цитат
В София ли си?
Публикувано: 30 May 2009 - 10:44 PM
Тая шарка много ме мъчи! Утре имам РД, но няма да го празнувам заради тъпата шарка! Може другата неделя. Все тая. Само дето не мога да се понасям да се гледам така и се боря с желанието да фрасна огледалото.
Публикувано: 31 May 2009 - 07:22 AM
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.
Публикувано: 31 May 2009 - 09:03 AM
И да се оправяш бързо
Публикувано: 31 May 2009 - 01:32 PM
Излизат ти мехури навсякъде /само без по зъбите и по ноктите/ и следователно трябва да ги пазиш да не се спукат, защото ще ти остане белег. После върху тях излиза черна коричка, която също трябва много да се пази. Аз карам най-тежката форма на варицелата. Тази сутрин като се събудих, направо плувах в черни корички. Имаше по цялото ми легло, сега се мажа с мехлем против белези. Лицето най-много ме сърби. И врата, де. И корема. И главата, всъщност. И малко краката. Но всички мъки си заслужават, защото цели две поредни нощи сънувам прекрасни сънища!! Вчера сънувах Тейлър Лотнър /Джейкъб/, а днес Кам Жиганде /Джеймс/. Ама днескашния сън ми хареса повече.
Публикувано: 31 May 2009 - 01:39 PM
goldroks, в May 31 2009, 11:04 AM, написа:
Що?

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +