Тема за flood-ене
Публикувано: 07 June 2009 - 02:45 PM
Публикувано: 07 June 2009 - 08:44 PM
http://www.zamunda.n...id=149081&hit=1 eто TokioHotel .

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 07 June 2009 - 09:14 PM
Тегля си го и ще го гледам утре, ако имам време.
Аз похвалих ли се, че вчера не играх на The sims 2?
Публикувано: 08 June 2009 - 05:35 PM
Като отидох да гледам филма за пръв път ми беше толкова противен... После свикнах с образа му и някак си взе да ми харесва. Но това е заради книгата...
Иначе на тази снимка е "Лол... " Не прилича на себе си...
В Браво(ако не се лъжа) му пожелаваха "Честит рожден ден" на последната страница на списанието... Той на тази снимка беше: необръснат, рошав, с развързани кецове, гледащ странно...

Публикувано: 08 June 2009 - 05:53 PM
lizata, в Jun 8 2009, 06:35 PM, написа:
Като отидох да гледам филма за пръв път ми беше толкова противен... После свикнах с образа му и някак си взе да ми харесва. Но това е заради книгата...
Иначе на тази снимка е "Лол... " Не прилича на себе си...
В Браво(ако не се лъжа) му пожелаваха "Честит рожден ден" на последната страница на списанието... Той на тази снимка беше: необръснат, рошав, с развързани кецове, гледащ странно...
Е, признавам и мен ме дразни като я пусне тази брада... НО най-ужасното е стилистът му! Как може да го обличат така?!!! Със ярко синьо сако например
П.С. Най-хубавите му снимки почти не могат да се намерят в интернет

Публикувано: 08 June 2009 - 08:31 PM
РД-то мина супер, ние с БФФ-то не спряхме да дърдорим за "Здрач", а аз с моите влюбени погледи..
Пуснах на момичетата AC/DC и никой не искаше да ги спирам, но трябваше да гледаме филмите.
Аз, естествено, им покавах снимки на хъскита, те си бяха във възторг, и как няма да са. Набараха ми рисунките.
Как сте? Кажете нищо инт.
goldroks, искам снимки на Роб/Едуард!!!!!!!
Публикувано: 08 June 2009 - 08:36 PM
А TokioHotel да ти кажа г-жа Майер доста ми обърка представите за вампири (сиреч ковчези,прилепи и подземия) с тези супер сили и т.н.Някак си все едно не са вампири ,а супер герои.
Ей хора, ами Дракула !
Прикачени снимки

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 June 2009 - 09:24 PM
Публикувано: 08 June 2009 - 10:23 PM
А Орландо Блум го харесвах, когато бях на 8 някъде. Или по-точно ми хареса елфа във "Властелинът на пръстените".
В сряда във видеотеката ще докарат "Здрач"!!! /Не ми се търси човечето, което крещи от кеф./ Представетесе какво ще е от лаптоп почти без звук до домашно кино и 54 инчов ТВ.
Утре пак няма да ходя на дск.
Публикувано: 09 June 2009 - 03:48 PM
"Ван Хелсинг" е много як филм с граф Дракула, 3 вампирки и върколаци.
Какво правите?
Публикувано: 09 June 2009 - 07:38 PM
blueocean, за Спа центрове в София не знам, но има много хубави планински курорти с басейни с минерална вода. Има СПА хотели. Препоръчвам хотел Lion 4*. Има го на много места в България. Ходила съм в Банско. Фитнес център, салон за красота, нощен бар, басейн, 10-15 вида масажи-с шоколад, с кал, с водорасли, антистрес и т.н., сауна, парна баня и др. Обслужването е много добро /и как няма/, но не пускат с кучета, въпреки че за нас направиха изключение и ни пуснаха с хъски, само дето камериерките отказаха да ни почистват стаята, а работниците отказаха да поправят нещо счупено, не помня какво, а той, милия, едвам ставаше на мокета.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +