TokioHotel, в Jun 10 2009, 11:58 AM, написа:
no_brain, в Jun 10 2009, 11:54 AM, написа:
goldroks, в Jun 10 2009, 11:52 AM, написа:
Естественият, предвидим развой на събитията: Момичето вече нямало куче... не че друго очаквах де.

Защо?Родителите й не са й дали или.................?
Да, защо? Офффффф, тия родители! Често казано, ако не бях намерила форума, за да видя, че има възрастни хора, които се интересуват от кинология и от това, да помагат на бездомните животни, щях да мисля, че всички хора над 15 мразят животни и щях да се отчаям. Затова от 2 клас искам да стана ветеринарка /всъщност това го искам от както съм родена/ и да замина за чужбина.
То зависи и родителите как са си възпитали детето.Според има значение и дали е израснало с животни.Например: Аз съм имала куче на двора,2 котки също на двора,2 пъти аквариум,хамстер,3 папагала,котка вкъщи-това са./не по едно и също време разбира се/

Братовчедка ми през целия си живот е гледала само 1 рибка нз защо въобще не обича животните. Имената на животните: кучето на двора-Берта, 1 котка на двора-Понет /взета в понеделник/

, 2-та котка на двора-Рони,котката вкъщи-Джери,хамстер-също Джери

,папагал 2-та се казваха Коко, третия не помна как се казваше май си нямаше име / за по накратко им виках синия и жълтия

//първо имах 2 мъжки и женски след няколко години ми подариха за рожденния ден втория Коко/