Тема за flood-ене
Публикувано: 15 October 2008 - 08:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2008 - 08:41 PM
Като цяло съм фен на морските дарове.
Но да са пресни и добре приготвени..
Е и готовите ролца от раци харесвам да похапвам.
Май си падам малко тип "котка" :namigam:
Като казах котка, според вас какви ще й станат очите на Аманди?
Залагам на кехлибарено жълти..
Други залози? :P
Публикувано: 15 October 2008 - 08:43 PM
Иначе обичам с рулца от раци една салата- макарони, майонеза, кисели краставички, рулца от раци, 2 яйчица-и салатата става история за нула време. ;D
Публикувано: 15 October 2008 - 08:49 PM
Цитат
Миди-и!
Разбира се - многоо обичам.
Но добре умити да няма пясъче по тях..
Миди с майонеза - о, да..
Публикувано: 15 October 2008 - 08:51 PM
А меса, морски неща разни...не са за мен!
Публикувано: 15 October 2008 - 08:53 PM
Цитат
А меса, морски неща разни...не са за мен!
Публикувано: 15 October 2008 - 08:54 PM
Купих пуешки фенери за песа. Никога не бях и ми беше интересно дали ще му харесат. Майка ги направи като супа. ;D Ставаха и за човешка консумация, но безсолни и без подправки- тамън както трябва . "Супичката" разделих на две дажби- сутринта и вечерта. Ей тва куче после ме гледаше с еееееей такива комбали ;D ;D Та въпроса ми е... как ги правите фенерите за кучовете? Как ги приготвяте, с какво...
Иначе обичам шкембе-чорба, ама шкембето вътре рядко го ям. Неро намазва обикновено и няма против. ;D
Най- вкусна от супите ми е Курбана. Мммм.. ако е и домашен, че и селски.. Ммм... ;D

Публикувано: 15 October 2008 - 08:54 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 October 2008 - 08:59 PM
Не обичам да ям качамак, странно, но като го видях на снимката се сетих..
Момичета!
Кажете коя част от женското тяло била най - харесвана и аплодирана от мъжете, според вас?
После ще ви кажа според една статия коя е..;)
Публикувано: 15 October 2008 - 08:59 PM
Цитат
После ще ви кажа според една статия коя е..;)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +