Когато аз бях седми клас правихме пробации /май така му се викаше/ за тестовете след 7ми клас-тогава ми се струваха по-сложни тестовете. Особено тези по химия, физика и други мъчителни за мен предмети...
Тема за flood-ене
Публикувано: 18 June 2009 - 05:53 PM
Аз имам 27 от 30
Отдавна мина периода на кандидатстването ми, но почивните дни ми се отразяват зле
Когато аз бях седми клас правихме пробации /май така му се викаше/ за тестовете след 7ми клас-тогава ми се струваха по-сложни тестовете. Особено тези по химия, физика и други мъчителни за мен предмети...

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 18 June 2009 - 06:05 PM
Между другото, от вътрешната страна на суитчър или анцуг също може да се скрият пищови.
Като се замисля, и в сутиена може.
Публикувано: 18 June 2009 - 07:52 PM
Хм, не знаех че ще дават химикали. Е, пак за всеки случай ще нося...
Дано да не ми се падне някой гаден квестор, дето от скука да започне да си приказва. Влудяващо е!
Че ще са 2ма в стая... Дано да не са от приказливите
Накрая като нищо ще си сложа "тапите" (разбирайте слушалките) в ушите.
И да не си забравите служебните бележки!
Успех!
lizata, подписа ти адски ме кефи!!! Ще си направя и аз
На фотошоп ли е правен?
Дано да не ми се падне някой гаден квестор, дето от скука да започне да си приказва. Влудяващо е!
И да не си забравите служебните бележки!
Успех!
lizata, подписа ти адски ме кефи!!! Ще си направя и аз

Публикувано: 18 June 2009 - 08:16 PM
lizata, в Jun 18 2009, 09:13 PM, написа:
Аз си носех 5 еднакви химикала, два молива, острилка и гума...
Мне, Фотоскейп-а прави чудеса, но и Фотошоп-а участва.
Мне, Фотоскейп-а прави чудеса, но и Фотошоп-а участва.
Ооо, аз фотоскейпа знам че прави чудеса, ама виж, не се бях сетила да цъкна някой път на друго копче, освен на edit photo.

Публикувано: 18 June 2009 - 08:54 PM
Успех още веднъж!
След час заминавам, а току-що излизам от банята след почти тричасова вана.
Във ваната си взех книжка-"Скарлет". Много ме кефи! Разказва се за 12 годишна бунтарка с обувки на платформи с връзки, чорапи с черепчета, копче, закачено на пиърсинга на езика, червена коса... Яко, а?
След час заминавам, а току-що излизам от банята след почти тричасова вана.
Във ваната си взех книжка-"Скарлет". Много ме кефи! Разказва се за 12 годишна бунтарка с обувки на платформи с връзки, чорапи с черепчета, копче, закачено на пиърсинга на езика, червена коса... Яко, а?
Публикувано: 18 June 2009 - 09:57 PM
След 12 дни, мой куч става на 3...
Този път смятам да му направя торта... На миналия му рожден ден се разболях точно предния ден...
Иии ви пожелавам лека вечер, да спите добре, сутринта да ви люснат една КОФА вода по стълбите и беж на изпит!
Успех за енти път!
Иии ви пожелавам лека вечер, да спите добре, сутринта да ви люснат една КОФА вода по стълбите и беж на изпит!

Публикувано: 19 June 2009 - 07:40 AM
ъ ... само прочете какво съдържа това
http://zoomagazin.eu...&...946&start=0
-Мъх от еленов рог
-новозеландска зелена мида
-хрущял от акула
-ензогенол ТМ
ужас и безумие ...
Успех и от мен на всички :)
http://zoomagazin.eu...&...946&start=0
-Мъх от еленов рог
-новозеландска зелена мида
-хрущял от акула
-ензогенол ТМ
ужас и безумие ...
Успех и от мен на всички :)
Публикувано: 19 June 2009 - 11:41 AM
ТУК!
Станах в 7 и 30!
Въобще не закъснях, даже чаках половин час докато да вляза в у/ще. После още 1 до 9 и 15 когато дойде "четецът" който отвори 1ви плика TOP SECRET (е, не го пишеше в действителност, но наистина така се третираше) и О, ЧУДО! Настръхна ми косата когато чух "ПОД ИГОТО"
По-точно Под Игото 1ва глава. Задачата беше "Трансформиращ преразказ от името на Бай Марко"
Е, всъщност можеше и по-зле да е. Текста не беше толкова ужасен... Мисля че се справих.
После теста - г/д и той беше не толкова лош.
http://www.vesti.bg/...=40&oid=2238091
И после в къщи: О, щастие, не е подействал този път законът на Мърфи.
За тези които знаят какво говоря. Другите, скоро ще разберат
Станах в 7 и 30!
Е, всъщност можеше и по-зле да е. Текста не беше толкова ужасен... Мисля че се справих.
После теста - г/д и той беше не толкова лош.
http://www.vesti.bg/...=40&oid=2238091
И после в къщи: О, щастие, не е подействал този път законът на Мърфи.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +