Тема за flood-ене
Публикувано: 26 June 2009 - 08:47 PM
Криси, на Лоринделитата им сложиха много късно каишките. Но на другите май им слагаха панделки от рано.
При нас нямаше проблеми - макар само аз и Гери, пак ги различавахме кое - кое е. Имам чувството, че всичките бяха тоооолкова различни! А на всички им изглеждаха еднакви..
Просто намери по някакъв отличителен белег на всяко.
Арти, например, си имаше светло кичурче по средата на главата. На Диди беше по-настрани и по-малко. Теро беше най-тъмен, Фери - малко по-светъл. Нани беше единствената светла женска, а Яни и Монти Младши ги различавах по физиономии...
При нас нямаше проблеми - макар само аз и Гери, пак ги различавахме кое - кое е. Имам чувството, че всичките бяха тоооолкова различни! А на всички им изглеждаха еднакви..
Просто намери по някакъв отличителен белег на всяко.
Арти, например, си имаше светло кичурче по средата на главата. На Диди беше по-настрани и по-малко. Теро беше най-тъмен, Фери - малко по-светъл. Нани беше единствената светла женска, а Яни и Монти Младши ги различавах по физиономии...
Публикувано: 26 June 2009 - 09:02 PM
И на мен Аслан много ми харесва /заради "Хрониките на Нарния"/.
Да ви питам нещо: случвало ли ви се част от родата да е отглеждала поколения кучета и котки, постоянно да се оплакват как непрекъснато им се раждат котенца, и като ги питате "Защо не ги кастрира?", да ви отговарят "Еми де да знам" и да правят възможно най-тъпата физиономия?
Или пък някой от семейството ви да се шегува, че е велик треньор на кучета и професионален хендлер, ама не нормална шега, а да го повтаря постоянно, въпреки че вижда, че ви дразни?

Да ви питам нещо: случвало ли ви се част от родата да е отглеждала поколения кучета и котки, постоянно да се оплакват как непрекъснато им се раждат котенца, и като ги питате "Защо не ги кастрира?", да ви отговарят "Еми де да знам" и да правят възможно най-тъпата физиономия?
Или пък някой от семейството ви да се шегува, че е велик треньор на кучета и професионален хендлер, ама не нормална шега, а да го повтаря постоянно, въпреки че вижда, че ви дразни?
Публикувано: 26 June 2009 - 09:10 PM
TokioHotel, в Jun 26 2009, 07:02 PM, написа:

За кастрирането - случвало се е с познати. Те са обаче толкова тъпи и ограничени, че и да им говоря, няма какво да направя, за това просто стискам зъби и си трая.
А за треньора и хендлера - не, обиновено у нас аз се занимавам с това и просто няма кой друг да се хвали

Публикувано: 26 June 2009 - 09:29 PM
Melina_i_Artemida, в Jun 26 2009, 10:25 PM, написа:
Това дъщерята на Зоро, ухапана от вампир, със северно-европейска кръв по майчина линия и живееща във Венецуела ли ще да е?

+ развъдена от нас

Поздрав: http://www.vbox7.com/play:a5f4081a

Ако пък им падат панделките от краката, ще ги лакирам в различни лакове... пък

Публикувано: 26 June 2009 - 10:35 PM
Melina_i_Artemida, в Jun 26 2009, 07:10 PM, написа:
TokioHotel, в Jun 26 2009, 07:02 PM, написа:

За кастрирането - случвало се е с познати. Те са обаче толкова тъпи и ограничени, че и да им говоря, няма какво да направя, за това просто стискам зъби и си трая.
А за треньора и хендлера - не, обиновено у нас аз се занимавам с това и просто няма кой друг да се хвали

Ами точно, че никой не се занимава с хендлинг вкъщи. Само да има да дрънка. Те, наще, щом за 9 години са научили Абнър само да седне и да дава лапа, за какъв хендлинг говорим?? И са го водили на максимум 3 изложби преди 5 години. Общо взето, не знаят нищо за кучета /щом редовно Абнър получаваше пилешки кокалчета от МакДоналдс,.../. Да има там да яде, да пие, разходка и това е. За обучение "нямат време".
А най-много мразя някой идиот като почне да дрънка как иска да си заплоди "хъскито", което се е родило в някое село, живее на верига в двор, пие вода от счупена кофа, в която плуват всякакви буболечки, има отвратително неподдържана козина, в двора има опасни железа и стара "Лада" и т.н. и т.н. И ми цъфва и вика "Дай да я заплодим с твоя, много е красив, ще излязат хубави кученца." /Ама нищо, че кучката е била нарочно заплождана с някаква овчарка, а малките са се родили мъртви, при друго заплождане от "хъски" пък са се родили две кученца, другите са умрели../
Такива хора просто ги.............

Публикувано: 26 June 2009 - 10:40 PM
За съжаление хорската глупост и простотия е безгранична.
Един близък семеен приятел се опитваше да ме убеди да заплодим Арти с неговия черен лабрадор! Не е глупав, не е прост, интелигентен човек е, ама не прави сметка, че първо - Баро не е родословен, второ - от различна порода са!
Ама бил красив!
Няма спор, красив е! Ама не се прави така...
За съжаление положението е това. Единици са отговорните и начетени хора.
Един близък семеен приятел се опитваше да ме убеди да заплодим Арти с неговия черен лабрадор! Не е глупав, не е прост, интелигентен човек е, ама не прави сметка, че първо - Баро не е родословен, второ - от различна порода са!
Ама бил красив!
Няма спор, красив е! Ама не се прави така...
За съжаление положението е това. Единици са отговорните и начетени хора.