Melina_i_Artemida, в Jun 26 2009, 07:10 PM, написа:
TokioHotel, в Jun 26 2009, 07:02 PM, написа:
И на мен Аслан много ми харесва /заради "Хрониките на Нарния"/.
Да ви питам нещо: случвало ли ви се част от родата да е отглеждала поколения кучета и котки, постоянно да се оплакват как непрекъснато им се раждат котенца, и като ги питате "Защо не ги кастрира?", да ви отговарят "Еми де да знам" и да правят възможно най-тъпата физиономия?
Или пък някой от семейството ви да се шегува, че е велик треньор на кучета и професионален хендлер, ама не нормална шега, а да го повтаря постоянно, въпреки че вижда, че ви дразни?
За кастрирането - случвало се е с познати. Те са обаче толкова тъпи и ограничени, че и да им говоря, няма какво да направя, за това просто стискам зъби и си трая.
А за треньора и хендлера - не, обиновено у нас аз се занимавам с това и просто няма кой друг да се хвали
Ами точно, че никой не се занимава с хендлинг вкъщи. Само да има да дрънка. Те, наще, щом за 9 години са научили Абнър само да седне и да дава лапа, за какъв хендлинг говорим?? И са го водили на максимум 3 изложби преди 5 години. Общо взето, не знаят нищо за кучета /щом редовно Абнър получаваше пилешки кокалчета от МакДоналдс,.../. Да има там да яде, да пие, разходка и това е. За обучение "нямат време".
А най-много мразя някой идиот като почне да дрънка как иска да си заплоди "хъскито", което се е родило в някое село, живее на верига в двор, пие вода от счупена кофа, в която плуват всякакви буболечки, има отвратително неподдържана козина, в двора има опасни железа и стара "Лада" и т.н. и т.н. И ми цъфва и вика "Дай да я заплодим с твоя, много е красив, ще излязат хубави кученца." /Ама нищо, че кучката е била нарочно заплождана с някаква овчарка, а малките са се родили мъртви, при друго заплождане от "хъски" пък са се родили две кученца, другите са умрели../
Такива хора просто ги.............