Тема за flood-ене
Публикувано: 28 June 2009 - 09:35 PM
goldroks, в Jun 28 2009, 05:58 PM, написа:
shrekky, в Jun 28 2009, 08:20 PM, написа:
Не си падам по такиви филми и за това не зацепих,харесвам филми от рода на Transformers,ако те накарам да го гледаш няма да ти хареса 100000% съм сигурна!
Знаеш, че се бъзикам.

Мели, A walk to remember съм го гледала - хубав е, но главната актриса ме влудява. Адски превзета е

Къщата на езерото днес започнах да го гледам, но не го довърших. Скоро ще го догледам.

Сега ще видя и другите.
На никои не се карам просто костатирам

Публикувано: 29 June 2009 - 10:19 AM
natali11, в Jun 29 2009, 10:43 AM, написа:

(защото доколкото си спомням твоето кученце май беше едно бяло и рошаво)

Това е същият бял и рошав Ърни, но с орезелена козина.

Хора вижте подфорума на клуба на Немски Дог. Ще се разрева накрая. Честно. Толкова много прекрасни развъдници...

Публикувано: 29 June 2009 - 11:01 AM
Късаше ми се сърцето като го гледах колко му е топло с онзи кожух,адски много му олекна като го постригахме и имах чувството,че олекна с един килограм

п.п.Вчера случайно влязох в подфорума на немския дог - имаше толкова красиви догово

Публикувано: 29 June 2009 - 11:37 AM

а пък аз водя войни с моя котарак отново на тема"Козина"

тръгвам да го реша,съвсем внимателно ,той започва да беснее и да се фурсира,хваща ме за ръката като кърлеж,впива си ноктите и започва да хапе и да дере със злоба

Преди като имахме куче пак мразеше да го решат,ама то търсеше на къде да избяга,а тоя напада,раздира ми целите ръце и бяга .Много боли

Публикувано: 29 June 2009 - 11:46 AM
natali11, в Jun 29 2009, 12:37 PM, написа:

а пък аз водя войни с моя котарак отново на тема"Козина"

тръгвам да го реша,съвсем внимателно ,той започва да беснее и да се фурсира,хваща ме за ръката като кърлеж,впива си ноктите и започва да хапе и да дере със злоба

Преди като имахме куче пак мразеше да го решат,ама то търсеше на къде да избяга,а тоя напада,раздира ми целите ръце и бяга .Много боли

Затова съм спряла моя котак да го реша, но той няма дълга козина и въобще не се сплъстява. Ще каже човек че вчера е къпан

Публикувано: 29 June 2009 - 11:52 AM

ЦИРКА Е ПЪЛЕН!
В момента войнът е в такова състояние,явно и той е уморен от битката

Публикувано: 29 June 2009 - 11:58 AM

КАК СЕ ДАВА ЛЕКАРСТВО НА КОТКА
1) Хванете котката и я задръжте в прегръдките си,върху лявата ръка,така както се държи бебе.С дясната ръка упражнете натиск от двете страни на устата й като държите хапчето в дланта си. Когато котката благоволи да разтвори уста,пуснете бързо хапчето вътре. Изчакайте докато котката затвори уста и преглътне.
2) Вдигнете хапчето от пода и извадете котката, която се е скрила зад дивана. Поставете котката пак в прегръдката си, този път върху дясната ръка/така няма да изпитвате болка в издрасканата лява ръка/. Повторете операцията.
3) Отидете да вземете котката от спалнята и изхвърлете размекнатото хапче.
4) Вземете ново хапче от опаковката.Поставете котката в ръката, която кърви по-малко.Хванете и задръжте здраво задните й лапи с ръка. Натискайте докато котката отвори уста и вкарайте хапчето навътре в гърлото й, като го бутате с пръст.Задръжте с ръка устата на котката затворена и пребройте до десет.
5) Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба, където се е озовала.Излезте на двора и помолете жена си да дойде да помага.
6) Коленичете на земята и стиснете силно котката между колената си.Дръжте здраво с ръце предните и задните й лапи. Не обръщайте внимание на ръмженето на котката.Помолете жена си с едната ръка да задържи неподвижна главата на котката, докато с другата постави дървената линия в устата на котката, за да можете да плъзнете хапчето вътре. Масажирайте енергично гърлото на котката с надеждата,че хапчето ще влезе в хранопровода.
7) Свалете котката от корниза и вземете ново хапче.Запишете си, че трябва да купите нова дървена линия и да занесете пердетата на шивачката, която живее отсреща, за да ги закърпи. Вземете метлата и внимателно съберете с лопата парченцата счупени вази и предмети и ги оставете настрана, за да ги залепите по-късно.
Увийте котката в голяма хавлиена кърпа и помолете жена си да легне върху котката, като оставите открита само главата на котката. Вземете сламката,с която сина ви пие сок и поставете хапчето в долния й край, разтворете със сила устата на котката и духнете силно в сламката.
9) Потърсете опаковката на лекарството и в листовката прочетете дали хапчетата не са опасни за хората,после бързо изпийте една студена Каменица, за да разкарате неприятния вкус в устата си. Помогнете на жена си да постави превръзки с Анкерпласт/Цитопласт,Санпласт/ върху раните и драскотините. След това почистете със студена вода и сапун собствената си кръв по килима.
10) Изтичайте да извадите котката си от гаража на съседа. Вземете следващото хапче.Отворете си още една бира.отидете в кухнята и изпразнетеот съдържанието му един от шкафовете. Вкарайте котката в празния шкаф и притворете вратичката така, че само главата й да се подава навън.Насилете с помощта на малка лъжичка устата на котката. Изстреляйте хапчето с ластик.
11) Отидете в гаража, за да потърсите отверка и завинтете пантите на вратичката на шкафа. Изпийте си бирата. Извадете бутилка уиски и пийнете едно малко.Поставете студен компрес върху гърдите си и проверете в здравната си книжка кога е била поставена последната ваксина срещу тетанус. Поставете си компрес с уиски за дезинфекция на раните. Пийнете още едно малко.Изхвърлете в боклука непоправимо скъсания пуловер и вземете друг от гардероба си.
12) Обадете се на пожарната и ги помолете да дойдат бързо и да свалят котката ви от дървото от другата страна на улицата, където се е покатерила. Поднесете извиненията си на съседа, който се е врязал с колата си в оградата ви,при опита си да не смачка пощурялата котка,която пресичала улицата.Вземете последното хапче от опаковката.
13) Завържете предните към задните лапи с канап, който после завързвате здраво към крака на масата. Потърсете в гаража брезентови ръкавици. Вкарайте хапчето в устата на котката,последвано от голямо парче месо.Бъдете настоятелен. Задръжте вертикално главата на животното и изсипете два литра вода в гърлото й, та дано хапчето се разтвори.
14) Изпийте останалото в бутилката уиски, помолете жена си бързо да ви закара до Спешното отделение. Опитайте се да стоите спокоен, докато докторът шие разкъсаните ви пръсти и предната част на ръката, както и когато изважда парченцата от хапчето,озовали се в дясното ви око. На връщане спрете пред мебелния магазин, за да купите нова маса.
15) Позвънете на дружеството за Защита на животните и ги помолете да дойдат да отведат котката,която сее смърт......
16) Обадете се в Зоомагазина и ги попитайте дали продават морски свинчета.
КАК СЕ ДАВА ЛЕКАРСТВО НА КУЧЕ
1) Поставете хапчето в парче бекон. Пуснете го небрежно на земята. С това приключва проблема ви.)))))
П.П. Напоследък се оказа, че като давам бирена мая на Арти, трябва просто да я накарам да направи някоя команда и директно си хапва хапчето като награда, без да го увивам в каквото и да е

Публикувано: 29 June 2009 - 12:03 PM
След като вече имате куче, в комплект с него и кърлежите стават неразделна част от Вашия живот.
Ето няколко практични съвета как да се борим с тях:
Съвет 1. По време на разходка поддържайте кучето леко възбудено. Така то прави по-резки движения и се тръшва на тревата за по-кратко, но със страшна сила. В такива случаи в редиците на кърлежите настава суматоха, те се разбягват панически, и докато се окопитят, организират и донесат стълби да се покатерят, той кучо вече се е тръшнал нейде другаде.
Съвет 2. Намажете кучето със силен алкохол и го поръсете със стрити тухли. Така на първо време ще се отървете поне от кърлежите-трезвеници. Останалите ще се качат, но сте им заложили капан. Както знаем, кърлежа е зъл по природа, а като се напие има много лошо пиянство. Та тези, които се качат, ще се напият, и ще почнат да се бият с тухли до пълното си самоунищожение. Алкохола се изпарява, а стритите тухли като изсъхнат се отстраняват лесно само с тръскане или с четка.
Съвет 3. Ако наблизо има водоизточник, и някои гадини са се качили да се повозят безплатно на Вашето куче, отивате до водата. Подавате команда 1, 2, 3 – Хоп!” и карате кучето да скочи във водата. Повтаряте това няколко пъти. Кърлежите, освен че са зли, са и хитри, та бързо ще усвоят командата. Заставате пак до водата, и пак подавате 1, 2, 3 – Хоп!”. Този път обаче държите кучо за нашийника и не му позволявате да скочи. Кърлежите скачат сами, вие се обръщате и си тръгвате. Гадините, останали без плавателен съд, ще се издавят.
Съвет 4. Хубаво е винаги да гледате към тревата много, ама много лошо. Това може и да ги уплаши.
Ако въпреки гореописаните мерки някой гад се забие във Вашето куче, не губете присъствие на духа. Подтиснете неистовото си желание да сритате нагло нагъзилия ви се агресор по задника - той най-вероятно е на главата на Вашето куче!
Викайте Неволята. Ако тя пак е в глухия си период, си спомнете как Баба Илийца седяла на брега на Искъра, и като нямало кой да я прекара, извадила кола и се прекарала сама. Явно и вие ще трябва да се оправяте сами.
Вземете спирт, менгеме и пинсета. Ударете един гълток от спирта, за да туширате треперенето на ръцете си. Леко и внимателно притиснете главата на кучето с менгемето, за да не прави резки движения по време на предстоящата интервенция. Хванете наглия кръвопиец с пинсетата, и започнете да го въртите, докато на пинсетата й се завие свят. Въртете обратно на часовниковата стрелка, за да си помисли гадината, че времето се връща назад, и да повтори упражнението по забиването в обратен ред, т.е. да се пусне сама. Внимателно изтеглете кърлежа далеч от кучето. Проверете целостта му, похвалете го за това, че се е пуснал сам, пратете сърдечни поздрави на роднините му, и го изгорете ритуално върху имровизирана клада от кучешки косми. С остатъка от спирта дезинфекцирайте атакувания участък.
При липса на чувство за хумор и други противопоказания, препоръчваме Advantix (може и в комбинация с противопаразитна каишка).
С пожелания за хубав и усмихнат уикенд от заслужилите борци с кърлежите:
Грифин и Кили

Публикувано: 29 June 2009 - 01:14 PM
п.п. При мен пише:
Reported Attack Site!
This web site at www.novatv.bg has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.
Чудя се дали е така, или антивирусната ми се престарава. Макар че то май няма връзка с моята антивир.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 June 2009 - 02:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 June 2009 - 02:27 PM