Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#6441 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 28 June 2009 - 09:00 PM

И аз не я харесвам, но го гледах заради един цитат - "Love is a leap of faith" :)
User's Signature

Качена снимка

#6442 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 June 2009 - 09:35 PM

Показване на мнениетоgoldroks, в Jun 28 2009, 05:58 PM, написа:

Показване на мнениетоshrekky, в Jun 28 2009, 08:20 PM, написа:

Не че нямам вкус,а е въпрос на вкус!
Не си падам по такиви филми и за това не зацепих,харесвам филми от рода на Transformers,ако те накарам да го гледаш няма да ти хареса 100000% съм сигурна!

Знаеш, че се бъзикам. :beer:

Мели, A walk to remember съм го гледала - хубав е, но главната актриса ме влудява. Адски превзета е :ea_103: Кийт/Keith е със подобен сценарий, но е пъти по-хубав. :smile: Поне за мен де. :ab_041:
Къщата на езерото днес започнах да го гледам, но не го довърших. Скоро ще го догледам. :ae_085:
Сега ще видя и другите.

На никои не се карам просто костатирам :ab_041: :ab_041:
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#6443 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2009 - 09:47 PM

Кога и къде се обявяват оценките от приемните изпити??? :rc_036:
User's Signature

#6444 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 29 June 2009 - 09:30 AM

Може и в интернет да си привериш резултатите с ЕГН и входящия номер от изпитите. В сайта на МОН трябва да излязат. Също така в училището, което си била до сега, май...
User's Signature

Качена снимка

#6445 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 09:43 AM

на скоро аз гледах един страшно интересен филм- "неканеното"
User's Signature

Качена снимка

#6446 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 09:43 AM

shrekky,може ли да те попитам кое е това кученце от аватара и от подписа ти? :wb_052:
(защото доколкото си спомням твоето кученце май беше едно бяло и рошаво) :zz_218:
User's Signature

Качена снимка

#6447 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 10:19 AM

Показване на мнениетоnatali11, в Jun 29 2009, 10:43 AM, написа:

shrekky,може ли да те попитам кое е това кученце от аватара и от подписа ти? :wb_052:
(защото доколкото си спомням твоето кученце май беше едно бяло и рошаво) :zz_218:

Това е същият бял и рошав Ърни, но с орезелена козина. :ab_041: :ea_103: Лия, не знам как ти даде сърце да го подстрижеш така. :dry:

Хора вижте подфорума на клуба на Немски Дог. Ще се разрева накрая. Честно. Толкова много прекрасни развъдници... :zg_074: Искам и аааз! :zz_209:
User's Signature

#6448 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2009 - 10:22 AM

Криси, че нали и ние, с голдъните, за това работим! :ab_041:

Който каквото ще да разправя, в България се произвеждат прекрасни голдъни! (Това малко нескромно прозвуча, ама карай :ab_041: )
User's Signature

Качена снимка

#6449 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 10:22 AM

:ud_009: :ud_009: :ud_009:
лелеее,колко по-различен е така !!! пак е сладък,обаче е станал неузнаваем :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#6450 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 11:01 AM

О това му е лятната прическа,да го беше видяла първия ден на к'во преличаше - тук има снимки
Късаше ми се сърцето като го гледах колко му е топло с онзи кожух,адски много му олекна като го постригахме и имах чувството,че олекна с един килограм :ud_009:

п.п.Вчера случайно влязох в подфорума на немския дог - имаше толкова красиви догово :wub:
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#6451 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 11:37 AM

е сега лятото е напълно разбираемо да го подстрижете :ae_085:
а пък аз водя войни с моя котарак отново на тема"Козина" :eg_033:
тръгвам да го реша,съвсем внимателно ,той започва да беснее и да се фурсира,хваща ме за ръката като кърлеж,впива си ноктите и започва да хапе и да дере със злоба :zz_209:
Преди като имахме куче пак мразеше да го решат,ама то търсеше на къде да избяга,а тоя напада,раздира ми целите ръце и бяга .Много боли :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#6452 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 11:46 AM

Показване на мнениетоnatali11, в Jun 29 2009, 12:37 PM, написа:

е сега лятото е напълно разбираемо да го подстрижете :ae_085:
а пък аз водя войни с моя котарак отново на тема"Козина" :eg_033:
тръгвам да го реша,съвсем внимателно ,той започва да беснее и да се фурсира,хваща ме за ръката като кърлеж,впива си ноктите и започва да хапе и да дере със злоба :zz_209:
Преди като имахме куче пак мразеше да го решат,ама то търсеше на къде да избяга,а тоя напада,раздира ми целите ръце и бяга .Много боли :dh_188:

Затова съм спряла моя котак да го реша, но той няма дълга козина и въобще не се сплъстява. Ще каже човек че вчера е къпан :db_046: Иначе проблема е, че сега започна да пуска много косми и като го взема... даже в носа ми влизат. :zz_219:
User's Signature

#6453 Потребителят е офлайн   natali11 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 11:52 AM

ооо,при нас космите си ги има,ама нашия е персиец -ща ,не ща трябва да го реша .досадна работа,ръцете ми са целите в рани вече!Буквално падна някаква битка,той ми се хвърля ,а аз го хващам , гушвам го здраво и го реша :td_188: ,докато той рита ! :eg_033:
ЦИРКА Е ПЪЛЕН!

В момента войнът е в такова състояние,явно и той е уморен от битката :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#6454 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2009 - 11:58 AM

По темата: :ab_041:

КАК СЕ ДАВА ЛЕКАРСТВО НА КОТКА

1) Хванете котката и я задръжте в прегръдките си,върху лявата ръка,така както се държи бебе.С дясната ръка упражнете натиск от двете страни на устата й като държите хапчето в дланта си. Когато котката благоволи да разтвори уста,пуснете бързо хапчето вътре. Изчакайте докато котката затвори уста и преглътне.
2) Вдигнете хапчето от пода и извадете котката, която се е скрила зад дивана. Поставете котката пак в прегръдката си, този път върху дясната ръка/така няма да изпитвате болка в издрасканата лява ръка/. Повторете операцията.
3) Отидете да вземете котката от спалнята и изхвърлете размекнатото хапче.
4) Вземете ново хапче от опаковката.Поставете котката в ръката, която кърви по-малко.Хванете и задръжте здраво задните й лапи с ръка. Натискайте докато котката отвори уста и вкарайте хапчето навътре в гърлото й, като го бутате с пръст.Задръжте с ръка устата на котката затворена и пребройте до десет.
5) Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба, където се е озовала.Излезте на двора и помолете жена си да дойде да помага.
6) Коленичете на земята и стиснете силно котката между колената си.Дръжте здраво с ръце предните и задните й лапи. Не обръщайте внимание на ръмженето на котката.Помолете жена си с едната ръка да задържи неподвижна главата на котката, докато с другата постави дървената линия в устата на котката, за да можете да плъзнете хапчето вътре. Масажирайте енергично гърлото на котката с надеждата,че хапчето ще влезе в хранопровода.
7) Свалете котката от корниза и вземете ново хапче.Запишете си, че трябва да купите нова дървена линия и да занесете пердетата на шивачката, която живее отсреща, за да ги закърпи. Вземете метлата и внимателно съберете с лопата парченцата счупени вази и предмети и ги оставете настрана, за да ги залепите по-късно.
Увийте котката в голяма хавлиена кърпа и помолете жена си да легне върху котката, като оставите открита само главата на котката. Вземете сламката,с която сина ви пие сок и поставете хапчето в долния й край, разтворете със сила устата на котката и духнете силно в сламката.
9) Потърсете опаковката на лекарството и в листовката прочетете дали хапчетата не са опасни за хората,после бързо изпийте една студена Каменица, за да разкарате неприятния вкус в устата си. Помогнете на жена си да постави превръзки с Анкерпласт/Цитопласт,Санпласт/ върху раните и драскотините. След това почистете със студена вода и сапун собствената си кръв по килима.
10) Изтичайте да извадите котката си от гаража на съседа. Вземете следващото хапче.Отворете си още една бира.отидете в кухнята и изпразнетеот съдържанието му един от шкафовете. Вкарайте котката в празния шкаф и притворете вратичката така, че само главата й да се подава навън.Насилете с помощта на малка лъжичка устата на котката. Изстреляйте хапчето с ластик.
11) Отидете в гаража, за да потърсите отверка и завинтете пантите на вратичката на шкафа. Изпийте си бирата. Извадете бутилка уиски и пийнете едно малко.Поставете студен компрес върху гърдите си и проверете в здравната си книжка кога е била поставена последната ваксина срещу тетанус. Поставете си компрес с уиски за дезинфекция на раните. Пийнете още едно малко.Изхвърлете в боклука непоправимо скъсания пуловер и вземете друг от гардероба си.
12) Обадете се на пожарната и ги помолете да дойдат бързо и да свалят котката ви от дървото от другата страна на улицата, където се е покатерила. Поднесете извиненията си на съседа, който се е врязал с колата си в оградата ви,при опита си да не смачка пощурялата котка,която пресичала улицата.Вземете последното хапче от опаковката.
13) Завържете предните към задните лапи с канап, който после завързвате здраво към крака на масата. Потърсете в гаража брезентови ръкавици. Вкарайте хапчето в устата на котката,последвано от голямо парче месо.Бъдете настоятелен. Задръжте вертикално главата на животното и изсипете два литра вода в гърлото й, та дано хапчето се разтвори.
14) Изпийте останалото в бутилката уиски, помолете жена си бързо да ви закара до Спешното отделение. Опитайте се да стоите спокоен, докато докторът шие разкъсаните ви пръсти и предната част на ръката, както и когато изважда парченцата от хапчето,озовали се в дясното ви око. На връщане спрете пред мебелния магазин, за да купите нова маса.
15) Позвънете на дружеството за Защита на животните и ги помолете да дойдат да отведат котката,която сее смърт......
16) Обадете се в Зоомагазина и ги попитайте дали продават морски свинчета.

КАК СЕ ДАВА ЛЕКАРСТВО НА КУЧЕ

1) Поставете хапчето в парче бекон. Пуснете го небрежно на земята. С това приключва проблема ви.)))))

П.П. Напоследък се оказа, че като давам бирена мая на Арти, трябва просто да я накарам да направи някоя команда и директно си хапва хапчето като награда, без да го увивам в каквото и да е :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#6455 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 12:03 PM

Или пък...

След като вече имате куче, в комплект с него и кърлежите стават неразделна част от Вашия живот.

Ето няколко практични съвета как да се борим с тях:

Съвет 1. По време на разходка поддържайте кучето леко възбудено. Така то прави по-резки движения и се тръшва на тревата за по-кратко, но със страшна сила. В такива случаи в редиците на кърлежите настава суматоха, те се разбягват панически, и докато се окопитят, организират и донесат стълби да се покатерят, той кучо вече се е тръшнал нейде другаде.

Съвет 2. Намажете кучето със силен алкохол и го поръсете със стрити тухли. Така на първо време ще се отървете поне от кърлежите-трезвеници. Останалите ще се качат, но сте им заложили капан. Както знаем, кърлежа е зъл по природа, а като се напие има много лошо пиянство. Та тези, които се качат, ще се напият, и ще почнат да се бият с тухли до пълното си самоунищожение. Алкохола се изпарява, а стритите тухли като изсъхнат се отстраняват лесно само с тръскане или с четка.

Съвет 3. Ако наблизо има водоизточник, и някои гадини са се качили да се повозят безплатно на Вашето куче, отивате до водата. Подавате команда 1, 2, 3 – Хоп!” и карате кучето да скочи във водата. Повтаряте това няколко пъти. Кърлежите, освен че са зли, са и хитри, та бързо ще усвоят командата. Заставате пак до водата, и пак подавате 1, 2, 3 – Хоп!”. Този път обаче държите кучо за нашийника и не му позволявате да скочи. Кърлежите скачат сами, вие се обръщате и си тръгвате. Гадините, останали без плавателен съд, ще се издавят.

Съвет 4. Хубаво е винаги да гледате към тревата много, ама много лошо. Това може и да ги уплаши.

Ако въпреки гореописаните мерки някой гад се забие във Вашето куче, не губете присъствие на духа. Подтиснете неистовото си желание да сритате нагло нагъзилия ви се агресор по задника - той най-вероятно е на главата на Вашето куче!
Викайте Неволята. Ако тя пак е в глухия си период, си спомнете как Баба Илийца седяла на брега на Искъра, и като нямало кой да я прекара, извадила кола и се прекарала сама. Явно и вие ще трябва да се оправяте сами.
Вземете спирт, менгеме и пинсета. Ударете един гълток от спирта, за да туширате треперенето на ръцете си. Леко и внимателно притиснете главата на кучето с менгемето, за да не прави резки движения по време на предстоящата интервенция. Хванете наглия кръвопиец с пинсетата, и започнете да го въртите, докато на пинсетата й се завие свят. Въртете обратно на часовниковата стрелка, за да си помисли гадината, че времето се връща назад, и да повтори упражнението по забиването в обратен ред, т.е. да се пусне сама. Внимателно изтеглете кърлежа далеч от кучето. Проверете целостта му, похвалете го за това, че се е пуснал сам, пратете сърдечни поздрави на роднините му, и го изгорете ритуално върху имровизирана клада от кучешки косми. С остатъка от спирта дезинфекцирайте атакувания участък.

При липса на чувство за хумор и други противопоказания, препоръчваме Advantix (може и в комбинация с противопаразитна каишка).

С пожелания за хубав и усмихнат уикенд от заслужилите борци с кърлежите:
Грифин и Кили

:ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

#6456 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 June 2009 - 01:14 PM

Това отваря ли ви се?

п.п. При мен пише:

Reported Attack Site!
This web site at www.novatv.bg has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

Чудя се дали е така, или антивирусната ми се престарава. Макар че то май няма връзка с моята антивир.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6457 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 29 June 2009 - 01:54 PM

На мен ми се отваря.

#6458 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 02:07 PM

Отваря ти се страницата на нова, с всичките видео файлове?
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#6459 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 June 2009 - 02:10 PM

И на мен. С всичко
User's Signature

Качена снимка

#6460 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 02:27 PM

Благодаря. Ако ми се бъгне компа - вие ще сте виновни! :ab_041:
User's Signature

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни