Тема за flood-ене
Публикувано: 30 June 2009 - 01:32 PM
lizata, в Jun 30 2009, 02:28 PM, написа:

7 ли??? То в 7 слънцето вече е... горе в небесата

П.С. Не че е кой знае какво толкова, но стават хубави снимки.

Публикувано: 30 June 2009 - 04:35 PM

Публикувано: 30 June 2009 - 10:03 PM
Ч.Р.Д. на Нерон! Да е жив и здрав, да радва стопанката си още дъъъълги години и дано да е изкарал РД-то си хубаво!

Ам, значи, взехме го, вкъщи е. Повече съм писала в подфорума за чихитата. Мързи ме да пиша пак. С една дума-казва се Спайк /Спайки/, много е игрив, гризе това-онова, научи се да пишка на вестника, но ака, където му дойде, голям целувач е и се изпишка три пъти в леглото си, следователно му сложихме памперс вместо възглавничката, напишка я 4 пъти, сега спи зад бюрото в едно ниша, която му е точно по мярка. А, да, в момента тежи 1,300-1,400г, очертава се да стане към 3 кг, на 2 месеца е. Седи много добре в стойка /еми, да, подхванах го вече

Всички ветове в града /двама/ са... На единия му се родили кученца в гаража, смятал да ги раздава на 30 ден, нищо нямало да им стане, другия пък понякога говори като баба ми /т.е.-абсолютно непознат с кинологията човек/.
Кажете нещо.
Публикувано: 30 June 2009 - 10:27 PM

Аааа, пак се размечтах зааааааааа......... Едуард. Което не е нормално. Не съм толкова скромна относно "Здрач". По принцип си мечтая за... ами някъде 8 героя от "Здрач".

Публикувано: 01 July 2009 - 10:40 AM
TokioHotel, в Jun 30 2009, 11:27 PM, написа:

Аааа, пак се размечтах зааааааааа......... Едуард. Което не е нормално. Не съм толкова скромна относно "Здрач". По принцип си мечтая за... ами някъде 8 героя от "Здрач".

Публикувано: 01 July 2009 - 12:23 PM
Аз имам проблем...ама голям проблем, трябва ми някой, който разбира от компютри.
Подозирам две неща: гръмнала видео карта или захранване.
От вчера по обяд ми дава ей така всичко:

Сега не съм на въпросния комп, естествено, но съм със същия монитор, така че не е монитора.
Опитах се и уиндолса да инсталирам отново, не е и вирус.
Пробвах да изчистя и кабелите, които свързват монитора с компа и компа с контакта.
На там дето се ръчка кабела за контакта на самия комп едно от трите зъбчета е ръждясало...малко прилича на гръмнала батерия(ако сте виждали) и подозирам че може и оттам да е проблема.
На прав път ли съм?
Ааа ТокиоХотел, пусни най-накрая снимки на Спайк!
И отгоре на всичко сега са напускали огромни снимки във фотофорума, а аз не мога да отворя страницата както трябва на тоя комп, пък какво остава да ги намаля!!

Публикувано: 01 July 2009 - 01:14 PM
xael, в Jul 1 2009, 01:23 PM, написа:

Не знам кога ще ти омръзне да ги смаляваш. Трий ги и пиши защо, да се научат да смаляват, иначе ще разчитат винаги на теб. А на мода не е работа да прави това, а да напомня какво трябва да се прави.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 July 2009 - 01:55 PM
Затова не почвам.
На другият нямам проблем, стават бързо, лесно и....вкусно.
Да ми мине утре изпита и ще ги оправя бавно, бавно.
И компютъра ще го дам да ми го оправят или развалят съвсем...пак бавно бавно...
Не си взимайте компютър от Мултирама!

Независимо колко примамливи изглеждат офертите.
Моят е ветеран в сравнение други от мненията, които вчера прочетох за техни стоки.
Лаптоп развалил се на 15тия ден...
МП3 на първата седмица...
Компютър на 3тия месец...
Отгоре на всичко ми затри проекта за изпита утре!
Аз съм верно като тия човечетата с облак над главата си от анимацийте.
Никакъв късмет...гадост след гадост се случват точно когато реша да правя нещо важно.

Публикувано: 01 July 2009 - 02:21 PM

Български език и литература
5.429
Математика
5.000

Публикувано: 01 July 2009 - 02:56 PM
goldroks, браво за резултатите! А за въпроса ти кои са осемте, ми не ги помня вече.

bushkata, беше ми предложила чихито да се казва Едуард преди време. Наще не харесаха името!

Това време пак е облачно!