Цитат
Цитат
Аз все се каня да събера и да я дам на Бушката,понеже на мен така и така няма кой да ми оплете нито пък да я изпреде ...
Ама вярвате ли ми,че като си видя някоя черна дреха ми идва да ги острижа и двамата до кожа :angry: .... толкова ми е втръснало да гледам косми,че директно като ги начешам я хвърлям на боклука ;D
Този път ще се постарая де със събирането :blink:
Веднъж съм подстригвала такава мечка! Направо гротеска...но беше належащо! С тези техни кожи и кожни проблеми- беше пламнало с гъбки, горкото и не можеше да се третира от косищата!
А за втръсването от косми- вярвай ми, тук повечето те разбираме напълно :blink:
Ами и ние се подстригахме това лято,само кафявия мечок де ... Просто ей така го реших не,че сме имали гъбички.
Хора не мога да ви опиша наистина за какъв косъм и подкосъм говорим :rolleyes: нещо страшно е,не знам дали и самоедите са така.
Виждала съм обаче и как се лепят косми на пинчер да речем,такива едни късички и остри като игли не можеш да ги разкараш от дрехата въобще .... а при нас са меки и много дълги и само едно минаване примерно по килима с влажна кърпа събира всичко,от дрехи по същия начин,но наистина количеството е толкова,че да се напълни едно одеяло :rolleyes: