Тема за flood-ене
Публикувано: 04 July 2009 - 10:16 PM
Докато малките д'зверчета (без едно) се бяха укротили и заспали, се намери един размирител на реда който започна да писка и бута другите безобразно, с опасност да ги събуди... а това е... Evil or Very Mad Та трябваше да взема размирителя, който в последствие се оказа размирителката Анук. Слагам я до мен на леглото и докато се усетя, малката си впила устата в подмишницата ми и ме вакуумирала, с явното желание да ме накара да пусна мляко. Confused Ама смуче и не пуска. След няколко минути успях да се освободя, а на ръката ми имаше едно ярко червено петно, което още ми стои. Shocked
Храни куче да те... вакуумира.

Публикувано: 04 July 2009 - 11:23 PM
Гледах "Кийт". След "Здрач", повечето филми не ми харесват, така че е нормално и този да не ми харесва. А и не си падам по момчета, които са......... хора.
Публикувано: 05 July 2009 - 06:01 AM
goldroks, в Jul 4 2009, 11:16 PM, написа:
Докато малките д'зверчета (без едно) се бяха укротили и заспали, се намери един размирител на реда който започна да писка и бута другите безобразно, с опасност да ги събуди... а това е... Evil or Very Mad Та трябваше да взема размирителя, който в последствие се оказа размирителката Анук. Слагам я до мен на леглото и докато се усетя, малката си впила устата в подмишницата ми и ме вакуумирала, с явното желание да ме накара да пусна мляко. Confused Ама смуче и не пуска. След няколко минути успях да се освободя, а на ръката ми имаше едно ярко червено петно, което още ми стои. Shocked
Храни куче да те... вакуумира.

goldroks, в Jul 4 2009, 04:43 PM, написа:

Дундьовците са големи сладури

Публикувано: 05 July 2009 - 05:52 PM
goldroks, в Jul 5 2009, 12:45 PM, написа:
Да, да, напиши ти Edward Cullen и после ми кажи да го гледам. Въобще нямаше да проявя интерес, ако не беше написала да го гледам. За кфо ми е? Даже не съм чувала за някъф си Едуард Кълън /въздиша с усмивка и замечтан поглед/.
Тази песен ще я направя химн на мен и БФФ-то ми, след малко ще й се обадя да я чуе.
Публикувано: 05 July 2009 - 07:04 PM
TokioHotel, в Jul 5 2009, 06:52 PM, написа:
goldroks, в Jul 5 2009, 12:45 PM, написа:
Да, да, напиши ти Edward Cullen и после ми кажи да го гледам. Въобще нямаше да проявя интерес, ако не беше написала да го гледам. За кфо ми е? Даже не съм чувала за някъф си Едуард Кълън /въздиша с усмивка и замечтан поглед/.
Тази песен ще я направя химн на мен и БФФ-то ми, след малко ще й се обадя да я чуе.

Има Ледена Епоха 3!!! - http://www.zamunda.n...id=179031&hit=1

P>S> Отстрани на клипа е даден линк от където се сваля: http://www.mediafire.com/?ynik41nhyyy
Адски яка песен. xD

Публикувано: 06 July 2009 - 12:04 AM
goldroks, в Jul 5 2009, 05:04 PM, написа:

Аз така го пях през следващия един час, когато слушах само тази песен.

Melina_i_Artemida, стискаме палци и лапички!

lizata, Миро изпя ли повече от 5 песни?

Публикувано: 06 July 2009 - 11:07 AM

Мели, ти не си ли на изпит???

Наде, ами той Миро беше за някаква предизборна кампания (макар че малко късно) или на концерт просто?
*Ооо, верно бе. Щеше да има турне "оМиротворен"

Публикувано: 06 July 2009 - 12:41 PM

Написах набързо, ама да кажем, че за Пловдив нямам шанс, защото дадоха тема, която я има само в тяхната програма, но не и в тази за София и Варна (по която уча аз) ииии следователно оценката ми автоматично пада под 4, което значи, че нямам шанс

Продължавайте да стискате палци за утре и други ден! :D
Публикувано: 06 July 2009 - 01:07 PM
Melina_i_Artemida, в Jul 6 2009, 01:41 PM, написа:

Написах набързо, ама да кажем, че за Пловдив нямам шанс, защото дадоха тема, която я има само в тяхната програма, но не и в тази за София и Варна (по която уча аз) ииии следователно оценката ми автоматично пада под 4, което значи, че нямам шанс

Продължавайте да стискате палци за утре и други ден! :D
Много лесно се предваш. Каква беше темата?
И все пак в Ст. Загора, в Тракийския, ще се пробваш ли? :p

Публикувано: 06 July 2009 - 01:14 PM

Като слушам на колко изпити се явявате ми иде да се гръмна...

Мда, оМИРОтворен... После беше по-забавно ( After party-то). И на наще им беше много забавно като се прибрах в 00:30...

Ох, най-после днес се наканих да отида на базата...

Кари, как е работата? С добро заплащане ли е?

Тази година ми дойде много на нагорнище, та сега пълен релакс. Никакви работи, само кеф. Още не усещам, че свърших даскалото, ама да видим...