Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#6681 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 July 2009 - 08:46 AM

Оооо ben2418, добре дошъл!!! :ab_041: Ти си на възможно наааай-правилното място!!! :ab_041: Значи, Здрач е направен по 1вата книга от поредицата на Стефъни Майер - "Здрач". Има още 3 книги (+0,5), 2 от които вече ги има масво по книжарниците и са преведени на български. Другата в момента се превежда. Нищо, аз съм ги чела всичките на компа. Можеш да си ги изтеглиш от тук: www.bgtwilight.com :ae_085:
Иначе ето ги в ел.книжарница книгите:
Здрач
Новолуние
Затъмнение

А това е 4тата книга, която я няма преведена по книжарниците, но в интернет има превод :ab_041:
http://www.popfly.co...awn/preview.jpg
User's Signature

#6682 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 08:57 AM

Показване на мнениетоgoldroks, в Jul 7 2009, 09:46 AM, написа:

Оооо ben2418, добре дошъл!!! :ab_041: Ти си на възможно наааай-правилното място!!! :ab_041: Значи, Здрач е направен по 1вата книга от поредицата на Стефъни Майер - "Здрач". Има още 3 книги (+0,5), 2 от които вече ги има масво по книжарниците и са преведени на български. Другата в момента се превежда. Нищо, аз съм ги чела всичките на компа. Можеш да си ги изтеглиш от тук: www.bgtwilight.com :ae_085:
Иначе ето ги в ел.книжарница книгите:
Здрач
Новолуние
Затъмнение

А това е 4тата книга, която я няма преведена по книжарниците, но в интернет има превод :ab_041:
http://www.popfly.co...awn/preview.jpg

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Благодаря за толплото посрещане ! :ab_041: Значи още днес ще се сдобия с преведените книжки !!!! А колко филма ще има още ? Кога ще излезне следващият ? Със същите герои ли ще е ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#6683 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:09 AM

Казах ли ти аз, че си добре дошъл тука.. Говори им ти за "Здрач" и се разтапят.. :ab_041:

p.s http://www.igraiigri...Bubble+Struggle

#6684 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:35 AM

Показване на мнениетоCaRrY, в Jul 7 2009, 10:09 AM, написа:

Казах ли ти аз, че си добре дошъл тука.. Говори им ти за "Здрач" и се разтапят.. :ab_041:

p.s http://www.igraiigri...Bubble+Struggle

:ab_041:

Значи 2рият филм излиза на 20 Ноември тази година, а 3тият през юни или юли, другата. :ae_085: 4тата книга може да я направят като 2 отделни филма, защото е по-дълга. Героите ще са същите (да имат "късмета" да махнат Роб... :eg_033: )
User's Signature

#6685 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 09:55 AM

Охх нямам търпение :ab_041: ... немога да повярвам че един филм могат да го направят толкова хубав ! След като не е преведена 3-тата книжка,4-тата след колко време г/д би трябвало да я преведат ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#6686 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:16 AM

Показване на мнениетоben2418, в Jul 7 2009, 10:55 AM, написа:

Охх нямам търпение :ab_041: ... немога да повярвам че един филм могат да го направят толкова хубав ! След като не е преведена 3-тата книжка,4-тата след колко време г/д би трябвало да я преведат ?

3тата е преведена, а 4тата сигурно след около месец.
User's Signature

#6687 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:18 AM

Третата книга /"Затъмнение"/ е преведа отдавна. Четвъртата книга излиза на български на 13.07. Ох, още една седмица.
От въпросите ти си правя извода, че не пътуваш често. Защо ли? Защото навсякъде има билбордове на "Зазоряване"-четвъртата книга.

Тази нощ вече не сънувах Роб, а Едуард. Седях до него. Ама този път нищо не стана. :ea_103: Което не е на добре. Попринцип доста неща стават в моите сънища. :ab_041: Спрях да сънувам Джеймс. Не мога ли да ги сънувам двамата едновременно????
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#6688 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:19 AM

Показване на мнениетоgoldroks, в Jul 7 2009, 08:16 AM, написа:

Показване на мнениетоben2418, в Jul 7 2009, 10:55 AM, написа:

3тата е преведена, а 4тата сигурно след около месец.

"Зазоряване" излиза на тринайстиииииииииииииииииииииииии!!!!!!! Да, де. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#6689 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:39 AM

Охх убийте ме!! НАЙ МРАЗЯ ХОРА БЕЗ МНЕНИЕ!! :eg_033: :eg_033: :eg_033: :eg_033: :eg_033:

Историята ще чуете след малко, обещавам, ще ви се оплача!!

#6690 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:41 AM

Показване на мнениетоTokioHotel, в Jul 7 2009, 11:18 AM, написа:

Третата книга /"Затъмнение"/ е преведа отдавна. Четвъртата книга излиза на български на 13.07. Ох, още една седмица.
От въпросите ти си правя извода, че не пътуваш често. Защо ли? Защото навсякъде има билбордове на "Зазоряване"-четвъртата книга.

Тази нощ вече не сънувах Роб, а Едуард. Седях до него. Ама този път нищо не стана. :ea_103: Което не е на добре. Попринцип доста неща стават в моите сънища. :ab_041: Спрях да сънувам Джеймс. Не мога ли да ги сънувам двамата едновременно????

Не пътувам често извън града ! Ама аз още първата не съм прочел а вие сте на 4-тата :eg_033: ! Нищо аз като седна да чета както трябва за няколко дена ще ви настигна !
User's Signature

#6691 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 10:52 AM

Показване на мнениетоben2418, в Jul 7 2009, 11:41 AM, написа:

Показване на мнениетоTokioHotel, в Jul 7 2009, 11:18 AM, написа:

Не пътувам често извън града ! Ама аз още първата не съм прочел а вие сте на 4-тата :eg_033: ! Нищо аз като седна да чета както трябва за няколко дена ще ви настигна !

Аз по 2 пъти съм изчела цялата поредица и то на комп. :ab_041:

Кари, казвай :dry:
User's Signature

#6692 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 11:12 AM

Моите ИДИОТСКИ дилеми. Каквото кажа аз, тя го повтаря. ТЯ е колкото мен, беше в моя клас. Аз от началото на годината искам 1 аег, тя искаше 73. После споменах нещо за НФСГ и тя веднага - там ще учи. После чу, че някой ще пише ТБГ и айде като за по-лесно това беше. Ден преди да излязат резултатите ми писа по скайп да ме пита къде искам. Отговорих, че си държа на 1 аег и я питах тя къде ще ходи. Тя отговори, че твърдо е решила 73. И ПОЗНАЙТЕ КАКВО Е ПИСАЛА 1-ВО - 1 АЕГ :eg_033: :eg_033: :eg_033:. Е няма такава идиотщина -а цяла година го плюе това даскало и сега, понеже аз така казах и тя реши там. Тъпо е, не само защото копира, а и защото, абе поне за това мнение да има. И тя е с малко по-висок бал, представете си, че приемат мен, а не нея. :ud_009: А на мен 1 аег ми е фикс идея. Та стига съм занимавала хората с моите глупости.

Та това е. :dry:

#6693 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 11:24 AM

Показване на мнениетоCaRrY, в Jul 7 2009, 09:12 AM, написа:

Моите ИДИОТСКИ дилеми. Каквото кажа аз, тя го повтаря. ТЯ е колкото мен, беше в моя клас. Аз от началото на годината искам 1 аег, тя искаше 73. После споменах нещо за НФСГ и тя веднага - там ще учи. После чу, че някой ще пише ТБГ и айде като за по-лесно това беше. Ден преди да излязат резултатите ми писа по скайп да ме пита къде искам. Отговорих, че си държа на 1 аег и я питах тя къде ще ходи. Тя отговори, че твърдо е решила 73. И ПОЗНАЙТЕ КАКВО Е ПИСАЛА 1-ВО - 1 АЕГ :eg_033: :eg_033: :eg_033:. Е няма такава идиотщина -а цяла година го плюе това даскало и сега, понеже аз така казах и тя реши там. Тъпо е, не само защото копира, а и защото, абе поне за това мнение да има. И тя е с малко по-висок бал, представете си, че приемат мен, а не нея. :ud_009: А на мен 1 аег ми е фикс идея. Та стига съм занимавала хората с моите глупости.

Та това е. :dry:

Много ги има такива. що вйобще й обръщаш внимание? Зарежи я.
User's Signature

Качена снимка

#6694 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 11:28 AM

Щото съм такава. Кифла. :ea_103: :ab_041: А пък тя от 1 клас прави така. Квото кажа аз - и тя, квото искам аз - и тя.. Е как да не и се връзвам?! :eg_033:

#6695 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 11:55 AM

Уф, сега разбирам защо са нужни специални клещи за рязане на ноктите на куче. Пробвах се да одрежа ноктите на Роксана, защото сега нали не може да се разхожда дълго, не се изпилват ноктите и са станали мале-мила, та щях да си счупя ръката с ножицата. Егати. :zz_219: Толкова са твърди. Ужас! Само 1 нокът одрязах :dry:
User's Signature

#6696 Потребителят е офлайн   Melina_i_Artemida Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2009 - 03:05 PM

I'm back!
Убиха ме просто! Наааай-гадните теми от 9ти и 8ми клас се паднаха! Ама възможно най-гадните! Учителката ми каза,че толкова тежък изпитът не е бил от години. А адски много хора изгърмяха на третата тема, защото беше последната от 10ти клас и не я бяха учили...
Утре пак да стискате палци за ветеринарна в София! :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#6697 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2009 - 03:08 PM

ще,стискаме и лапи и палци на краката и ръцете :ab_041: :ab_041:

някой да знае къде беше темата за куче-тортите?че се ровя,ровя...че на 10 си имаме рожденничка :af_089:
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#6698 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2009 - 03:37 PM

Показване на мнениетоMelina_i_Artemida, в Jul 7 2009, 01:05 PM, написа:

I'm back!
Убиха ме просто! Наааай-гадните теми от 9ти и 8ми клас се паднаха! Ама възможно най-гадните! Учителката ми каза,че толкова тежък изпитът не е бил от години. А адски много хора изгърмяха на третата тема, защото беше последната от 10ти клас и не я бяха учили...

Стискам палци и на краката! Успех!
User's Signature

Качена снимка

#6699 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2009 - 03:55 PM

Показване на мнениетоMelina_i_Artemida, в Jul 7 2009, 04:05 PM, написа:

I'm back!

Беше Поведение, нали? Дано не ми се падне на 9ти в Стз, ще си изям ушите. Искам нещо лесно :).

Melina_i_Artemida успех :) Дано да станем лекари !!!
Моля ви, стискайте палци и на мен :), ще съм ви много благодарна...
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#6700 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 07 July 2009 - 04:35 PM

как бе,за всички ще стискаме палци(и лапки)!айде късмет и да ни зарадвате! :ae_085:
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

7 потребители четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни