Еее, браво за резултатите, Криси.
А аз утре имам поредният изпит
Как ми се искаше да се отърва от него, но толкова некоректни се оказаха тия от художествената академия...
Че ще науча за тоя изпит само да ме пуснат на устния и да ги напсувам.
Дано до тогава са ми излезли резултатите от италианския, че да знам дали имам шансове за СУ, защото както писах може и 6, може и 3 да имам. Зависи къде и колко са ме рязали и за какво най-вече
Аз лично се надявам на 4,50-5, повече не ми трябва, но ако има отгоре още ще е супер, защото с 5 бала ми е 27, което си е МНОГО добре, а с над 5 практически ще съм приета навсякъде, според миналогодишния бал.
Изпитът по философия обаче беше...
Добре че не бях учила и карах на спомени от матурата.
2/3 от въпросите бяха за проверка на ОБЩИ знания или логическа мисъл.
Логическа мисъл на мен МНОГО ми куца.
Иначе съм всестранно развита личност, но това просто не го вдявам и туй то...от там съм издънила и два въпроса, още един съм издънила само от незнание, надявам се че е само това, защото и с 3 въпроса сигурно ми се смъкват 10 точки, което е доста болезнено за крайното точкуване.
Така че...да, на рождения ми ден аз правих отвратителен изпит, но това беше един от най-хубавите рождени дни, които съм имала.
Поне от есето си по философия съм доволна, ако изкарам пълен брой точки на него, и нямам ни една от теста мога да вържа една четворка, която май ми стига за това, което искам.
Пък си имам и 5,74 от матурата, с която изкарвам бал около 26, 40. Което е смешно за мен.
Не може матурата да е по-трудна от изпита от гледна точка на това, че поне беше свързана с учебния материал и имаше отворени въпроси, а като оценка за СУ да се умножава само по 2,5!! Което прави от моето 5,74 - 4,74!!! Смешно, безобразно и отново некоректно!
Знаете ли, трябваше да си се запиша в Италия:(