Тема за flood-ене
Публикувано: 14 July 2009 - 07:57 AM
Публикувано: 14 July 2009 - 12:09 PM

Публикувано: 14 July 2009 - 03:45 PM
Публикувано: 14 July 2009 - 05:35 PM

после трябва да си вземеш бележка от предишното ти даскало,че се преместваш,ама тва става кога вече отиваш да се запишеш след като си приета на втроро класиране.Пожелавам ти успех на второто и дано влезеш там където искаш!

А кое ти беше предишното даскало?

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 14 July 2009 - 05:42 PM

П.П. Вярно ли "Зазоряване" е много по-дебела от другите книги?

П.П.2 Със "Зазоряване" кой очаква да чета тъпите книги от тъпия списък на тъпото училище!?!?!?

Публикувано: 14 July 2009 - 05:48 PM
В справочника,който трябва да си купиш,всичко е описано много подробно,а ако ти се паднат и готини даскалки,които след като са проверили толкова много желания пак са любезни,ще ти обяснят всичко толкова подробно,че ще разбереш,няма къде да ходиш....

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 14 July 2009 - 05:51 PM
lonesome, в Jul 14 2009, 04:21 PM, написа:

Ми падна се
Хранене и храносмилане. Храносмилане в усната кухина.
Вируси
Модификационна изменчивост. Класификация на мутациите.
ПП Първите две идеално третата горе долу... Дано проверяващите са добри.
В четвъртък е изпита по химия...
no_brain съжалявам, че съм те подвела. Просто на мен така ми каза учителката, която питах :). А може и аз да съм разбрала грешно. Извинявай! Но пък като се замисля момченцето, за което писах е отишло там, където е подало документите и там са му дали декларацията... ?
Публикувано: 14 July 2009 - 05:58 PM
Мели, на каква възраст е най-добре за кученцето да започне да бъде обучавано за изложби?
Публикувано: 14 July 2009 - 06:39 PM
Движението също ви е важно. Като е малко, и да подскача малко по ринга - ок. Но влезе ли в клас Млади, почват да правят забележки. Тренирайте команда "Ринг" веднъж дневно за мъничко, за да свикне. Пак преди изложба малко ускорете обучението и правете по няколко обиколки в кръг и движения напред-назад.
Малчо сега е на около 2 месеца, ако не се лъжа, та може да започнеш леко с тренировките, но след като вече се е климатизирал вкъщи и се чувства добре, за да не се стресира.
Едит: Аз бях в Лесото
Публикувано: 14 July 2009 - 06:39 PM
lonesome, в Jul 14 2009, 07:36 PM, написа:
За ветеринарна в Стара Загора са втората и третата тема, за хуманна и трите. Бяхме в една зала с тези, които се явяваха за ветеринарна медицина и те писаха по 9ти и 10 ти клас.
Публикувано: 14 July 2009 - 06:58 PM
Melina_i_Artemida, в Jul 14 2009, 04:39 PM, написа:
Движението също ви е важно. Като е малко, и да подскача малко по ринга - ок. Но влезе ли в клас Млади, почват да правят забележки. Тренирайте команда "Ринг" веднъж дневно за мъничко, за да свикне. Пак преди изложба малко ускорете обучението и правете по няколко обиколки в кръг и движения напред-назад.
Малчо сега е на около 2 месеца, ако не се лъжа, та може да започнеш леко с тренировките, но след като вече се е климатизирал вкъщи и се чувства добре, за да не се стресира.
Едит: Аз бях в Лесото
Мерси за отговора!

Стойките ги почнахме от първия ден, но сега не тренираме заради крака ми. След седмица, най-много, пак почваме.
goldroks няма ли да се връща вече!? Уаааааа!!