Тема за flood-ене
Публикувано: 19 July 2009 - 07:43 PM
Ех морето ... така ми се ходи и на мен,но ще трябва да чакам вторник сряда за да заминем .. вече даже я санувам голямата локФа
.. глваната ми цел да отида е за да снимам
и да се отърва за малко от тъпата София 
п.п. Мели браво

п.п. Мели браво
Публикувано: 19 July 2009 - 10:20 PM
Маги, благодарим! : )
Нерон също с нетърпение очакваше изгрева..(първата снимка) Не знам за него, но аз умрях от студ...
п.п. Животното ми много се стресира тези дни... Всяка вечер фоеверки, а той както ги обича...
Днес за първа вечер не гърмяха... Пфу!
Лека вечер ви желая!
Нерон също с нетърпение очакваше изгрева..(първата снимка) Не знам за него, но аз умрях от студ...

п.п. Животното ми много се стресира тези дни... Всяка вечер фоеверки, а той както ги обича...

Лека вечер ви желая!

Прикачени снимки

Публикувано: 20 July 2009 - 01:15 PM
lizata, красота!
no_brain, не мога да му правя снимки, ама ако продължавам да се съобразявам с моето здраве, до края на лятото ще остане без, така че в близките дни ще чакам слънцето да се покаже и ще щракам. Скоро заминаваме и на море и там вече доста ще снимам. Няма да е скоро де, заради моя крак, ама в близкия един месец...
no_brain, не мога да му правя снимки, ама ако продължавам да се съобразявам с моето здраве, до края на лятото ще остане без, така че в близките дни ще чакам слънцето да се покаже и ще щракам. Скоро заминаваме и на море и там вече доста ще снимам. Няма да е скоро де, заради моя крак, ама в близкия един месец...
Публикувано: 20 July 2009 - 04:08 PM
Цитат(no_brain @ Jul 20 2009, 10:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
До кога е срока да се запишеш да учиш в това училище дето са те приели? Разбрах че трябвало да се носи копие от акта за раждане,оригиналното удостоверение за завършен 7 клас и някаква бележка от старото училище за преместване.
Цитат(LilTed @ Jul 20 2009, 11:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
До датата на трето класиране....
в справочника пише всичко...

Значи са ме излъгали

Публикувано: 21 July 2009 - 12:43 PM
Цитат(Tara.. @ Jul 18 2009, 08:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(FanTaSm!c @ Jul 18 2009, 02:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Има ли курс по японски?
Не намерих, ама не вярвам да има
Нищо. Мерси все пак

На мен една приятелка ми прати аудио-уроци и сега усилено уча

Почти навих наште догодина да кандидатствам в СОУ В.Левски в Русе, където преподават японски.

~
Публикувано: 21 July 2009 - 01:54 PM
FanTaSm!c точно ти ми трябваш...как е на японски духовно силен човек? ЗНачи намирам само отделните думи,но цялото словосъчетание не мога...

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 22 July 2009 - 01:20 PM
Цитат(CaRrY @ Jul 22 2009, 02:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо ни умря темата тез дни.. Кофти.. Пишете бре хора!! Флудете наред!! 

В тая жега ме мързи даже да отворя форума

Някой нещо да се похвали?

Публикувано: 22 July 2009 - 01:44 PM
Цитат(CaRrY @ Jul 22 2009, 02:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз!! Аз!! Утре заминавам на море 

Ееех ... вие добре си прекарвате, а аз ... никой не пожела да ме вземе като багаж

Публикувано: 22 July 2009 - 05:05 PM
Нащо море се отмени и съм много разочарована толкова неща си бяха наумила
и то само,защото колата ни се развали адски гадно и сега втори ден баща ми и още двама негови приятели я оправят ... немам думи просто 
п.п. Сега си давя мъката в колата

п.п. Сега си давя мъката в колата