Норита, може ли да пуснеш снимка да те видим преди и след фризьора, защото след няколко дни отиваме на море, а не мога да живея с тази коса. Дълга е почти до лактите ми. А такава прическа като на Алис как може да се поддържа, защото краищата й са леко извити, с маша ли трябва да се правят?
Аз пък се сетих кога да мисля за фризьор. А, и бански трябва да си купя. Аве тва море...

Снимки ще пускам като се прибера, че тук нямам. Най-важно е прическата да ти отива. Иначе на Алис прическата се поддържа с гел, четка за извиване (кръгла) и сешоар с дифузер (дифузера само за обема преди извиването) и доста голямо количество лак. Ако не е направена изглежда тъпо, а да правиш това всяка сутрин си е направо е*авка. А за морето не езадължително да се подстригваш - купуваш ластика и шнола и си супер - много е удобно и не се заплита изобщо. Айде и да пращащ снимки от морету

Мерси за изчерпателния отговор! Ти да не си фризьорка?
А за морето вероятно ще се подстрижа, защото и като влизам в басейна или морето пак трябва да си връзвам косата... Запазих си час за утре, като отида ще говоря с фризьорката да ми направи няква по-яка прическа, ама като ги знам тукашните фризьориии... В Шумен имало много добър фризьор, който ти оглеждал лицето и ти правил прическа без ти да знаеш каква е, а после ти стояла супер и много ти подхождала.
Някой да знае дали има подобни фризьори във Варна?
Melina_i_Artemida, честито!
goldroks, аз пък не съм толкова гнуслива, ама чак да изкормвам жаби едва ли ще ми хареса.

Чудя се кой сериал да си дръпна: "Герои" или...
П.П. Ще си дръпна "Angel" от arenabg.com Как не се сетих досега? Заради Ейнджъл гледах три сезона на "Бъфи, убийцата на вампири", ама сега спрях до там.